fbpx

Kome Tarik Filipović u kazališnoj predstavi ‘namiruje’ ženu?

Keckes_1Ne igraj na Engleze nije baš komedija. To je jedna drama sa elementima komedije, a igram ulogu doktora Piksija, kuma od gospodina Hrvoja Kečkeša kojem u isto vrijeme ženu ‘namirujem’ – uz smijeh je rekao za portal Scena.hr  Tarik Filipović. Satiričko kazalište Kerempuh gostovalo je na Osječkom ljetu kulture 2013. Poznati glumac, kaže, da u nikome posebno nije tražio inspiraciju za lik u predstavi.
– Ja sam se nagledao takvih likova kladioničara. A što se tiče ‘đubradi’ koji spavaju sa ženom od kuma i takvih sam upoznao tako da se trebalo samo prilagoditi – nastavio je kroz smijeh Tarik. Otkrio nam je da se i sam ponekad kladi u sportskim kladionicama te da često ostvari dobitak. Tarik razumije žene koje su ljute na svoje partnere ako probleme pokušavaju riješiti tako da su po cijele dane u kladionici s pivom ispred sebe.
Keckes– Ne živim takav život, ali mogu razumjeti žene kojima se ‘diže kosa na glavi’ od toga, ali razumijem i dečke u neku ruku – istaknuo je Tarik. Glumac uživa u predstavi i odlično se zabavlja s ekipom.
– Bilo je zanimljivo, pogotovo zato što dečki o kladionici nisu znali baš puno. Tako da sam im na neki način bio mentor jer sam im objasnio tu psihologiju i kako se to radi i gleda na to. Bio sam stručni suradnik a ne samo glumac u predstavi – kazao je glumac.