Premijerno: Kriminalistička serija Deset dana
By redakcija On 23 lip., 2019 At 04:42 PM | Categorized As Film, Kultura, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

Serija Deset dana u trajanju od deset epizoda

Deset danaHrvatska radiotelevizija od petka 28. lipnja na Drugom programu (HRT – HTV2) premijerno prikazuje seriju Deset dana. U središtu priče ove kriminalističke serije je Jane Sadler, koju glumi izvrsna Kyra Sedwick, prezaposlena televizijska producentica i samohrana majka usred rastave. Život joj se iz temelja promijeni kad joj dijete nestane usred noći. Počinje dugotrajna policijska istraga, a baš kao i njezina kontroverzna televizijska emisija, sve je obavijeno tajnom, svi nešto skrivaju i nikome se ne može vjerovati.
Nestalo dijete, razdvojeni roditelji, tajne iz života najbližih te policijska istraga koja se suočava s brojnim tragovima samo su neke od glavnih odrednica nove serije Deset dana koja ima sve odlike kvalitetne kriminalističke drame i koju ćete iz epizode u epizodu pratiti sa sve većim zanimanjem.
U glavnim su ulogama: Kyra Sedgwick (Jane Sadler), Adewale Akinnuoye-Agbaje (detektiv John Bird), Kick Gurry (Pete Greene), Erika Christensen (Ali Petrovich), Josh Randall (Tom Petrovich), Felix Solis i Francois Battist.
U prvoj od 10 epizoda, premda iscrpljena od rada na svojoj kriminalističkoj drami, Jane Sadler mora ostaviti usnulu kći Lake kako bi razmišljala o izmjenama scenarija u preuređenom uredu iza kuće. Šest sati poslije vraća se i otkriva da je kuća zaključana i da Lake nema. I Jane i njezina sestra Ali sumnjaju da je Lake odveo Janein bivši muž Pete. Jane se zaokuplja svojom serijom i očekuje da će Lane uskoro naći. No Pete ima alibi – Janeinu asistenticu Casey, premda je Casey rano otišla od njega u vrijeme Lakeinog nestanka. Lake zatim vide kako joj neki nepoznati muškarac čita priču za laku noć…
Prvu epizodu serije Deset dana gledajte u petak 28. lipnja na Drugom programu Hrvatske televizije u 21.40 sati.

Foto: Press

comment closed