fbpx

Lepa Brena: Spremam glazbeno scensku rapsodiju u Areni

Zagreb…

Lepa Brena održat će dva koncerta u zagrebačkoj Areni i to 14. i 15. prosinca, a sastavljena je i set lista hitova koje će izvesti pred hrvatskom publikom

Lepa Brena– Želim da koncert u Areni bude fenomenalan i vjerujem da će mi se ta želja ispuniti. Napravit ćemo dosta toga drugačijeg i novog, a publika će biti najzadovoljnija – najavila je Lepa Brena koncerte u zagrebačkoj Areni.
Najpopularnija pjevačica u regiji, Lepa Brena, nakon deset godina od posljednjeg nastupa u toj dvorani, održat će u organizaciji Star produkcije čak dva nastupa i to 14. i 15. prosinca. Jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora show koji će predstaviti u Zagrebu osmislila je sama, a već je sastavljena i set lista hitova koje će Brena izvesti pred hrvatskom publikom.
– U svakoj zemlji znam koje su pjesme najpopularnije i znam koje hitove je hrvatska publika izabrala za svoje favorite. Uskoro krećemo i s probama jer želim biti potpuno spremna za te koncerte, koji će biti rapsodija glazbeno – scenskog nastupa, pozitivne energije i veselja, a to je cilj i smisao druženja – kaže pjevačica, koja je na vrhu glazbene scene više od 35 godina.
Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su nezaboravnog glazbenog iskustva, a svakim svojim nastupom i dalje dokazuje zašto je bila i ostala jedna od najvećih zvijezda u regiji. Na najavljenim koncertima u Zagrebu, Lepa Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, i goste glazbenike imati i zbor, plesače te akrobate.
S njom će u Zagreb doći i obitelj koja joj je česta potpora na turnejama.
– Oni ne bi propustili ovako jedan veliki spektakl jer su moja potpora na svim većim koncertima. Upravo su oni zaslužni za sve moje uspjehe – istaknula je Lepa Brena.
Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert 15. prosinca mogu se kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Press