fbpx

Mario Petreković: Nervozna sam. Dosta mi je svega!

Show…

Maestralni Mario Petreković kao joker osigurao pobjedu Ani Maras Harmander

Mario PetrekovićPobjednica u trećoj epizodi transformacijskog zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ bila je Ana Maras Harmander. Iskoristivši novitet sezone, joker izvođača, Maria Petrekovića, koji ju je zamijenio i izveo pjesmu ‘I Ain’t Your Mama’ Jennifer Lopez. Njen izbor joj se u potpunosti isplatio te je osvojila najviše bodova žirija i kolega, budući da se joker nastup boduje kao njezin vlastiti.
Maja Šuput u gostujućoj ulozi žirija uživala je u Marijevom nastupu.
Mario Petreković– Koliko si mi falio, tek sada vidim. Te tvoje budalaštine, idiotarije, to je tolko zarazno… ti si apsolutni fenomen! – oduševljena je bila Maja i dodala da bi ga voljela gledati kao jokera u svakoj emisiji.
Oduševljena je bila i Sandra Bagarić.
– Ti si zaštitni znak ove emisije. Beskrajno si nas zabavio.
Međutim, Sandra je primjetila određene nepravilnosti u vokalnoj izvedbi, ali ga je opravdala:
– To je od silnog peglanja“ te dodala:
– Kad peglam, spremam ili kad se ljutim, ne razmišljam previše o intonaciji glasa.
Mario PetrekovićMario Petreković, uživljen u lik i probleme žene koje pjesma oslikava, na to se nadovezao:
– Nervozna sam. Dosta mi je svega!.
Pri samom vrhu je i u ovoj epizodi bio Damir Kedžo. Damir je prošao temeljitu transforamciju koja je uključivala i opsežno depiliranje, ne bi li postao uvjerljiva Ariana Grande u čemu je bez sumnje uspio. Njegovu vokalnu izvedbu pjesme ‘Problem’ komentirala je Sandra.
– Ne znam koliko muškaraca može napraviti ovo što si ti napravio. Ne znam na čemu si ti odrastao i čime se hraniš, ali respect.“

Foto: Press