fbpx

Mario Valentić: Zamišljam poljubac s tamburašicom!

Lovačka priča u spotu…

Ženski tamburaški sastav ‘Garavuše’ je u srijedu snimio spot za pjesmu ‘Poljubi me’, a u glavnoj ulozi je fitness trener

Mario Valentić– Na snimanju spota bilo je fenomenalno. Snimali smo u Kutjevu. Ekipa je super i djevojke su jako profesionalne. Čast mi je što sam bilo u tom spotu i dobro sam se zabavio. Fora mi je pjesma jer je tamburaška, ali ima španjolski štih – ispričao je Mario Valentić za portal Scena.hr. Fitness trener u spotu glumi lovca kojem je za ‘oko zapela’ jedna tamburašica, a saznali smo što ga je zaista privuklo na suradnju s djevojkama.
Mario Valentić– Istina je sve su lijepe prirodne crnke, ali dojmio me način na koji rade, njihova profesionalnost i stvarno super sviraju. Ovo je nešto drugačije kod nas – pohvalio je Mario djevojke iz tamburaškog sastava ‘Garavuše‘. No ovo ipak nije tipična lovačka priča.
– Lovac sam na divljač i u kasnim satima idem kroz šumu i odjednom nailazim na jednu rupu i zagledam se u nju. U toj rupi sakuplja se moja mašta. A u toj mašti i ljubav prema jednoj od članica grupe. Zamišljam i neki poljubac i kad se treba desiti sam čin ja se probudim – kroz smijeh nam je otkrio Mario.

Foto: Press