fbpx

Ne propustite: Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

Trsatska gradina…

Gradina će ponovno odjekivati smijehom: Muškarci su s Marsa, žene su s Venere

MuškarciNakon dvije godine i velikog interesa riječke publike, predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere prema istoimenom književnom predlošku američkog bračnog terapeuta Johna Graya ponovno se smješta na trsatsku pozornicu! Zabavna i duhovita, ali prije svega – poučna, tako se najbolje može opisati ova interaktivna monodrama kazališta Teatroman u sjajnoj izvedbi Romana Šušković- Stipanovića.
Protagonist s puno žara i energije pristupa vječnoj polemici i nepresušnom izvoru inspiracije: muško-ženskim odnosima, a u tome ga vjerno prate glasovi dvaju rodova s Marsa i Venere. Iako možda dolaze s različitih planeta, ipak nekako ne mogu jedno bez drugog, a gotovo da ne postoji osoba koja na pozornici neće prepoznati sebe ili svog partnera. Na opušten, duhovit i interaktivan način, u predstavu su utkane smjernice za ugodniji i sretniji suživot, pri čemu se ova predstava pretvara u malu terapijsku seansu za parove! Kako problemima pristupaju muškarci, a kako žene, koji su tajni sastojci za dugu i sretnu vezu te kakve veze s tim imaju dupini, vrtovi i pećnice, možete otkriti 29. srpnja kada će Ljeto na Gradini ugostiti ovu hit komediju!
Ulaznice za sjedenje su rasprodane, a ulaznice za stajanje mogu se kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas Music Shopu te putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 60 kn. Na dan predstave cijena ulaznica za stajanje iznosit će 70 kn.
Predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere počinje 29. srpnja u 21.00 sat, a ulaz za posjetitelje otvara se u 20.00 sati.
U cilju prevencije širenja virusa COVID-19 te očuvanja zdravlja posjetitelja i sudionika, program će se održati sukladno svim propisanim uputama i preporukama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite.

Foto: Press