Nagradna igra: Ulaznice Walt Disney u Lisinskom
By redakcija On 7 tra., 2018 At 03:20 PM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Nagrađujemo čitatelje…

Ulaznice za Walt Disney u Lisinskom

Walt DisneyPortal Scena.hr u suradnji Off ciklusom nagrađuje najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice na posljednjem koncertu ciklusa za koji se uvijek traži karta više! Kralj lavova, Mala sirena, Aladin, Ljepotica i zvijer… čarobna glazba Walta Disneya u Off ciklusu. Na koncertu vas očekuju najljepše stranice Disneyjevih klasika na velikome platnu dvorane Lisinski uz izvedbe uživo Zagrebačke filharmonije. Zato, u petak, 13. travnja s početkom u 17.30 sati probudite dijete u sebi i ne propustite večer glazbe i filmske čarolije.
Kako bi osvojili ulaznice za koncert Walt Disney u Lisinskom, potrebno je:
1. Ako niste do sada – Lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr,
2. Lajkati nagradnu objavu i podijeliti je na svom zidu (public/javno).
3. U komentar objave tagirati još jednu osobu za koju mislite da bi joj se koncert Walt Disney u Lisinskom svidio, a zatim;
Na mail [email protected] poslati u naslovu ključnu riječ ‘Walt Disney‘ te vaše ime i prezime. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u četvrtak 12. travnja do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici Scena.hr. Nagradne ulaznice se podižu na blagajni KD Vatroslav Lisinski na dan koncerta, 13. travnja s početkom u 17.30 sati, uz predočenje osobnog dokumenta.

Walt Disney u Lisinskom
Uz vrhunske soliste Škole pjevanja Husar&Tomčić i uvijek sjajnu Zagrebačku filharmoniju isključite probleme, uključite glazbu i probudite ponovno dijete u sebi. Osigurajte na vrijeme ulaznice za posljednji koncert OFF ciklusa na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na ulaznice.hr. Ne propustite posljednju priliku i doznajte zašto se za ulazak u svijet OFF Ciklusa uvijek traži karta više!

Foto: Press

comment closed