Festival Pjesme Podravine i Podravlja: Sve je spremno!
Piše: redakcija On 7 lip., 2016 At 09:30 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Pitomača…

Večer popularnih tamburaških skladbi i Večer folklornih i etno skladbi Podravine i Podravlja

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Pjesme Podravine i PodravljaSve je spremno za 24. glazbeno izdanje festivala Pjesme Podravine i Podravlja koji će se u petak, 10. lipnja, i subotu, 11. lipnja 2016. godine, održati u školskoj sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači s početkom u 21,00 sat.
Posljednje pripreme za još jedan glazbeni festival Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači privode se kraju. Tematski podijeljen u dvije festivalske večeri – Večer popularnih tamburaških skladbi i Večer folklornih i etno skladbi Podravine i Podravlja – festival će okupiti mladost i iskustvo. Pitomačka je pozornica uvijek bila otvorena mladim i manje poznatim kvalitetnim izvođačima, jednako kao i renomiranim imenima hrvatske glazbe.
Iz festivala Pjesme Podravine i Podravlja poručuju kako su ove godine uveli novitete. Publiku će dočekati drugačija pozornica nego prijašnjih godina, a zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji koja je, u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA te odgojno obrazovnim ustanovama, provela projekt energetske obnove zgrade i školske športske dvorane u kojoj će se održati festival, ove će godine atmosferu zagrijavati isključivo dobre skladbe.
Na jednoj od festivalskih večeri posjetitelje će dočekati pravo glazbeno iznenađenje. O čemu se točno radi, ne želi se otkriti, a svi dovoljno znatiželjni sve će saznati na 24. glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja.
Ove će godine svoje glazbeno umijeće i rad pitomačkoj publici predstaviti 42 izvođača i sastava

Foto: Press

comment closed