VIDEO: Dečki iz benda Pravila igre iznenadili svoju voljenu baku
Piše: Gordana Malašić Lazić On 18 svi., 2017 At 09:26 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Sretan rođendan bako…

BAKA JE ZAPLAKALA OD SREĆE: Goranova i Markova baka Marica slavila je jubilarni 80. rođendan. Dečki iz benda su na vrlo emotivan način zahvalili voljenoj baki za sve godine ljubavi i podrške

Pravila igre

Pravila igre– Baka je inače objektivna, pa kad čuje Pravila igre sve staje, ništa nije bitno u tom trenutku osim nas. Baki se jako sviđa naša glazba – kazali su članovi zagrebačkog benda Pravila igre. Goranova i Markova baka Marica slavila je jubilarni 80. rođendan. Dečki iz benda su na vrlo emotivan način zahvalili voljenoj baki za sve godine ljubavi i podrške. Iznenađena baka je zaplakala od sreće.
– Od malih nogu rodila se ljubav prema glazbi, a baka je, uz roditelje, uvijek bila podrška i gurala nas prema ostvarenju snova. Ponosni smo, što njezin veliki 80. rođendan dočekujemo s ostvarenim uspjehom. Bako, volimo te i želimo još puno zajedničkih godina – kazali su Goran i Marko. Dodaju kako su bakin ponos.
Pravila igre– Baka nam daje puno savjeta, a najbolji je: “Sve mi je to lijepo i divno, samo mi nemoj naginjati na drugu stranu“, pritom misli na ovisnosti. Uvijek naglašava da se mukotrpan trud i rad na kraju isplate i da treba vjerovati u sebe – otkrili su Goran i Marko za portal Scena.hr. ‘Pravila igre’ zagrebačkim koncertom započinju album turneju, a veliki Open Air koncert će se održati 3. lipnja u zagrebačkom Studentskom centru u sklopu Scool festa 2017. Ulaz je besplatan uz prethodnu rezervaciju karata.
– A možda baka i iznenadi na koncertu, otkako je prešla 80 godina, nije baš neki igrač za subotnje gužve – kazali su Goran i Marko.

Foto: Press – Pravila igre
Video:

comment closed