Jole, Doris i DJ Kameny nastupaju na dočeku u Dubrovniku
By redakcija On 27 pro., 2016 At 11:24 AM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

Stradun…

Tijekom trodnevnog novogodišnjeg programa na Stradunu, Dubrovčane će zabavljati još i Petar Grašo, Opća opasnost, Dubrovački simfonijski orkestar te klape Iskon i Cambi

Jole, DJ Kameny i DorisVeć petu godinu za redom u suradnji s Gradom Dubrovnikom, za organizaciju novogodišnjeg programa zadužena je diskografska i koncertna agencija Scardona koja se i ove godine pobrinula da sve generacije pronađu nešto za sebe. Dubrovnik je prvi krenuo sa novom koncepcijom organizacije dočeka Nove godine koju je preoblikovao u višednevnu manifestaciju s vrhunskim koncertima stilski različitih izvođača koji su obilježili godinu na odlasku. Posebno se izdvaja dječji doček Nove godine točno u podne koji je donio neoposivu radost mališanima te tradicionalni koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra sa zanimljivm gostima koji treba obavezno doživiti u jedinstvenom ambijentu Straduna.
Program počinje 30. prosinca koncertima Petra Graše i Opće opasnosti u 20.00 sati. Na posljednji dan 2016. godine, točno u podne najmlađima će zapjevati Jole te će im biti podijeljeni prigodni pokloni. Večernji doček počinje u 21.00 sat uz DJ Kamenog koji će zagrijati publiku za nastup zvijezda večeri Doris Dragović i Jole.
Prvi dan nove 2017. godine točno u podne održat će se tradicionalni novogodišnji koncert izvrsnog Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a u 20.30 sati Dubrovčanima će na koncertu ‘Klape na Stradunu’ zapjevati klape Iskon i Cambi iz Kaštel Kambelovca.
‘Dubrovački zimski festival’ i ove je godine bogatom gastronomskom i glazbenom ponudom ispunio sva očekivanja, a povijesne zidine među koje je smješten, dale su mu potrebnu dozu čarolije koja ga čini jedinstvenim u cijelom svijetu. Tijekom posljednja dva mjeseca blagdanska atmosfera privukla je tisuće ljudi na Stradun i oživjela staru gradsku jezgru. Festival će zatvoriti trodnevni novogodišnji program koji će uz izvrsne zabavljače Dubrovčane uvesti u bolju 2017. godinu.

Foto: Press

comment closed