Star Wars: The Force Awakens nominiran 11 kategorija!
Piše: redakcija On 12 ožu., 2016 At 03:40 PM | Categorized As Glazba, Kultura | With 0 Comments

MTV Movie Awards…

“Deadpool”, “Straight Outta Compton”, “Creed”, “Avengers: Age of Ultron”, “Jurassic World”, “Star Wars: The Force Awakens” u utrci za “Film godine”!

MTV Movie, Star WarsMTV je objavio nominacije za ‘2016 MTV Movie Awards‘, 25. jubilarnu dodjelu filmskih nagrada koja slavi najbolja ostvarenja sedme umjetnosti. Među nominiranima za najprestižniju titulu, ‘Film godine’, našli su se ‘Avengers: Age of Ultron’, ‘Creed’, ‘Deadpool’, ‘Jurassic World’, ‘Star Wars: The Force Awakens’ i ‘Straight Outta Compton’. Posljednje izdanje omiljene filmske franšize, ‘Star Wars: The Force Awakens‘, apsolutni je šampion po broju nominacija i natjecat će se u čak 11 kategorija.
Ove godine ‘MTV Movie Awards‘ predstavit će i dvije nove kategorije – ‘Istinita priča’ i ‘Dokumetarac’.
Kao što je ranije najavljeno, voditelji ‘2016 MTV Movie Awards’ bit će moćni komičarski duo koji čine Dwayne Johnson i Kevin Hart, a kakav su program pripremili i tko će otići s najviše statua zlatnih kokica premijerno će biti prikazano u prijenosu u utorak, 12. travnja 2016. godine od 22,40 sati na MTV kanalu.
Specijalno za ovu priliku MTV i Google udružili su snage, pa će se glasanje za ‘Film godine’, odvijati tako što će se u Google pretraživač utipkati riječi ‘MTV Vote’ i prvi među rezultatima bit će nominirani filmovi. O pobjednicima u ostalim kategorijama odlučivat će isključivo glasovi fanova koji od danas mogu glasati za svoje favorite na www.MovieAwards.MTV.com, a glasanje traje do nedjelje, 20. ožujka.
– Ono što je uvijek bila nit vodilja, kad su ‘MTV Movie Awards’ nagrade u pitanju, je da se one bave hit filmovima za koje publika čeka u redovima kako bi ih pogledali. Od komedija, preko superheroja, znanstvene fantastike, fantazije do akcijskih blockbustera – rekla je Casey Patterson, izvršna producentica dodjele.
– Ova dodjela je namijenjena fanovima, a slavni na dodjelu dolaze kako bi to proslavili. Izbor nominiranih i žanrova filmova je krajnje raznolik i eklektičan i upravo to u popunosti prikazuje pravi ukus ljubitelja filmova.”

Foto: Press

comment closed