MTV Movie Awards: Zanimljivosti i poljubac Amy i Amber
Piše: Gordana Malašić Lazić On 13 tra., 2015 At 04:23 PM | Categorized As Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Filmska nagrada…

Puno nagrada, Channing Tatum tverkao za J-Lo, manekenka i voditeljica se ljubile, isprika predsjedniku Obami samo su dio noćas održane MTV-jeve dodjele filmskih nagrada

MTV Movie AwardsFilm ‘The Fault In Our Stars‘ proglašen je najboljim filmom na dodjeli ‘2015 MTV Movie Awards’, dok je Shailene Woodley, a glavna glumica u tom ostvarenju, osvojila čak četiri statue zlatnih kokica, uključujući onu za najbolju žensku ulogu. Bradley Cooper je, po mišljenju MTV publike, bio najbolji glumac prošle godine zahvaljujući sjajno odigranoj ulozi u filmu ‘American Sniper‘. Među ostalim dobitnicima su Zac Efron, koji je kući odnio dvije nagrade, Jennifer Lopez koja je bila najbolja u ‘Najus*aniji od straha’ kategoriji, a najbolji prvi nastup na filmu je imao Dylan O’Brien.

Amber Rose se ljubila s voditeljicom Amy Schumer
MTV Movie AwardsKako su ovo MTV nagrade, očekivane su bile neočekivane stvari. Tako je Vin Diesel pjevao pjesmu Wiz Khalife, ekipa filma ‘Magic Mike XXL’ predvođena glumcem Channingom Tatumom je tverkala za J-Lo, manekenka Amber Rose se ljubila s voditeljicom dodjele Amy Schumer, a svoje vrijeme na pozornici glumica Rebel Wilson je iskoristila da se javno ispriča zbog pokazivanja svoje ‘ženske moći’ predsjedniku Amerike…
Za voditeljicu dodjele Amy Schumer nijedna holivudska svetinja nije bila dovoljno sveta ni zaštićena da bi ih poštedjela njenih urnebesnih šala. Amy se dotakla svih nominiranih filmova i bespoštedno ih kritizirala, od ‘Boyhooda’ preko ‘Insurgenta’  do ‘Whiplasha’. Popularna glumica i komičarka se vješto šalila i na svoj račun, a nije štedjela ni MTV, pa je tako rekla da na ovoj dodjeli glumci ne moraju brinuti da će im govori biti prekinuti nekom muzikom – “jer je MTV mreža koja odbija puštati muziku“. Amy nije propustila priliku prokomentirati kandidaturu Hillary Clinton za predsjednicu SAD-a, koja je objavljena nešto ranije tog dana. Samo što je u njenoj verziji Hillary umjesto prve predsjednice postala nova članica One Direction, zauzevši slobodno mjesto nakon odlaska Zayna Malika.

ScarlettNajbolji duo i počasni dobitnici
Ekipa blockbustera ‘Avengers’, među kojima su bili Scarlett Johansson, Chris Evans, Chris Hemsworth, Jeremy Renner i Mark Ruffalo, okupila se kako bi uručili počasno priznanje ‘Generation Award’ legendarnom Robertu Downeyju Jr.

– Radite naporno, sanjajte velike stvari i neka vam nos uvijek bude čist – rekao je Downey Jr., šaleći se na račun svoje problematične i burne prošlosti, prije nego što je predstavio ekskluzivni isječak iz novog  filma Avengers.
Među počasnim dobitnicima te večeri  našla se i Shailene Woodley koja je dobila ‘MTV Trailblazer’ (MTV Predvodnik) nagradu. Čast da joj uruči ovo priznanje pripala je njenom kolegi iz filma ‘Insurgent’, Milisu Telleru.
Najboljim duom proglašeni su Zac Efron i Dave Franco koji su iskoristili priliku da se ispipaju na sceni, dok su za najbolji poljubac nagradu dobili Ansel Elgort i Shailene Woodley – za ONAJ poljubac u Kući Ane Frank u filmu „The Fault In Our Stars“. Channing Tatum dobio je nagradu za najboljeg komičara, za ulogu u filmu ’22 Jump Street’.
Za glazbeni dio programa bili su zaduženi Fall Out Boy i Fetty Wap te Charlie XCX koja je predstavila novu pjesmu „Famous“ i ‘Drop That Kitty’.

Kako je izgledala ‘2015 MTV Movie Awards’ dodjela, kakav je tulum napravila Jessie J na crvenom tepihu, tko je što obukao i rekao te što nas očekuje od novih filmskih hitova možete saznati u prijenosima dodjele na MTV kanalu.

Foto: Press, društvena mreža

comment closed