fbpx

Jelena Kostanić-Tošić nova je sportska direktorica HTS-a

Hrvatska…

Juniorska osvajačica Australian Opena i pobjednica juniorskog Wimbledona u paru Jelena Kostanić-Tošić  u profesionalnoj karijeri je u tri navrata bila finalistica WTA turnira

Jelena Kostanić-Tošić– Jedna od naših najboljih tenisačica svih vremena prošla je sve reprezentacije u mlađoj dobi, bila reprezentativka u Fed Cupu te uspješna profesionalna igračica, pa će njezino iskustvo i znanje nesumnjivo biti od velike pomoći u ovom segmentu djelatnosti Hrvatskog teniskog saveza, te važna za daljnji razvoj HTS-a. Također, to je dio orijentacije HTS-a da čim više uključi u rad bivše tenisače i tenisačice – piše u priopćenju za medije HTS.
Jednoglasnom odlukom članova Upravnog odbora, a na prijedlog predsjednice HTS-a Nikoline Babić, Jelena Kostanić-Tošić izabrana je za sportsku direktoricu Hrvatskog teniskog saveza.
Juniorska osvajačica Australian Opena i pobjednica juniorskog Wimbledona u paru u profesionalnoj karijeri je u tri navrata bila finalistica WTA turnira, a najbolji joj je plasman 32. mjesto na pojedinačnoj WTA listi.
Po završetku karijere Jelena Kostanić-Tošić se posvetila akademskoj naobrazbi, te 2014. postala stručna specijalistica menadžmenta bankarstva, osiguranja i financija.

Foto: Autor Nadina – CC BY-SA 3.0