fbpx

Nema više pravila, nema više tajni: Pedeset nijansi mračniji

Video…

Pedeset nijansi mračnijiFilm Pedeset nijansi mračniji je napeto iščekivani nastavak svjetskog fenomena Pedeset nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Od kad je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti. Prvi film, zaradio je preko $560 milijuna dolara, a novo poglavlje stiže na Valentinovo 2017. godine i poziva vas da uskočite u nešto nijansu mračnije.
Pedeset nijansi mračnijiKad Christian Grey pokuša opet zavesti Anu Steele i vratiti je u svoj život, ona će uvesti novo pravilo prije nego mu pruži drugu šansu. Kada napokon krenu graditi povjerenje i pronađu stabilnost, sjene iz prošlosti Christianovog života će ih početi opsjedati, pokušavajući im uništiti zajedničku budućnost. U novom nastavku ćemo opet gledati dobitnicu nagrade Oscar® Marciu Gay Harden, Jennifer Ehle, Lukea Grimesona, Ritu Oru, Victora Rasuka, Eloise Mumford i Maxa Martinia, kojim će se po prvi put pridružiti dobitnica nagrade Oscar® Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote i Eric Johnson.
Redatelj je James Foley (Fear, House of Cards), a producenti su opet Michael De Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi, zajedno s E.L. James, spisateljicom blockbuster serijala. Scenarij potpisuje Niall Leonard.
Pedest nijansi mračniji u domaća kina stiže na Valentinovo 2017. godine.

Foto: Press
Video:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=e8zltjT38_c[/embedyt]