Zagorci obožavaju Tomislava Bralića i klapu Intrade

Koncerti…

S pjesmom ‘Ne mogu te prestat jubit’ klapa Intrade je već tjednima na prvom mjestu u Zagorju

Tomislav Bralić, IntradeTomislav Bralić i klapa Intrade zapjevat će 11. veljače Varaždincima u Areni, a dan ranije, 10. veljače, Riječanima u dvorani Mladost. Uvertira je to u mini turneju klape Intrade tijekom koje će u veljači i ožujku zapjevati u Njemačkoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.
– Otpjevat ćemo za svakoga nešto, a kako je vrijeme Valentinova, pjevat ćemo za sve zaljubljene i sve one koji će to na našem koncertu, nadam se, postati. Pozivam sve koji vole naše pjesme da nam se pridruže na koncertu. Bit će lijepo, pivat ćemo sve do zore bile – kazao je Bralić koji se uz klapu Intrade može pohvaliti da trenutno na nacionalnoj top listi HR Top 40 ima čak dvije pjesme – ‘Ne mogu te prestat jubit’ i ‘Lipe oči’. Pjesma ‘Ne mogu te prestat jubit’ obožavateljima se posebno uvukla pod kožu te se visoko na top listi drži već 31 tjedan. Zanimljivo je i da su s pjesmom ‘Ne mogu te prestat jubit’ već tjednima na prvom mjestu u Zagorju.
– Bez obzira o kojem je dijelu Hrvatske riječ, kojim narječjem govorimo, jedno je univerzalno – Tomislav Bralić i klapa Intrade osvojili su nas svojim izvrsnim pjesmama, toplom atmosferom na koncertima i predanošću kojom se daju u svaki svoj nastup. Zato, ne propustite koncerte – poručuju iz organizacije koncerata. Uz svoje velike hitove ‘Croatio, iz duše te ljubim’, ‘Zašto uvik pivam’, ‘Stina pradidova’ i mnoge druge, povodom Valentinova nezaobilazne će biti i njihove ljubavne pjesme ‘Zora bila’, ‘Ne mogu te prestat jubit’, ‘Zalutali pogled’ i najnoviju ‘Lipe oči’. Romantičnu atmosferu pjesmama ‘Morem snova’, ‘Lipote gladan, jubavi žedan’ i najnovijom baladom ‘Ako stvarno voliš ženu’ u Rijeci će ‘pojačati’ Tedi Spalato, vlasnik nekih od najljepših ljubavnih pjesama, a u Varaždinu Četiri tenora.

Foto: Scena.hr