fbpx

Željko Bebek uz glazbenu pratnju sina Zvonimira predstavio novi album

Ono nešto naše…

Željko Bebek– Kada muškarac na ovakav način pokaže osjećaje, a mi muškarci to znamo i možemo, onda to žene posebno cijene i nagrade – rekao je Željko Bebek.
Predstavljanje Bebekovog novog studijskog albuma ‘Ono nešto naše’, sinoć je ispred Music shopa i Caffe bara ‘Nova ploča’ u Bogovićevoj ulici u Zagrebu došlo pozdraviti 200-tinjak ljudi, njegovih suradnika, prijatelja i publike koja je nestrpljivo čekala na susret s legendarnim pjevačem. S obzirom na posebnu priliku, Željko Bebek je uživo izveo nekoliko pjesama – “Gdje sam bio”, „Prvak svijeta“, „Ono nešto naše“ i „Ja po kafanama“, a potom je, ponesen odličnom atmosferom otpjevao i pjesme „Loše vino“ i „Selma“, neke od najvećih hitova Bijelog dugmeta, pjesme koje su u njegovoj izvedbi i danas nenadmašne. Bebek se posebno zahvalio suradnicima koji su radili na njegovom Željko Bebekalbumu, prvenstveno Branimiru Mihaljeviću, glazbenom producentu cijelog albuma i autoru glazbe većine pjesama, ali i ostalim autorima koji su mu došli čestitati, Antoniji Šoli, Fayi i Nenadu Ninčeviću. Upravo zahvaljujući Ninčevićevim tekstovima, novi album Bebeka krase dvije prekrasne balade – “Ljubav k’o iz pjesme” i duet koji je već osvojio regiju „Ako voliš ovu ženu“. Bebek ni ovog puta nije mogao sakriti suze zbog pjesme koju je otpjevao s još jednom legendom, Oliverom Dragojevićem.
Bebek je pored sebe imao i posebnog gosta, svog sina, Zvonimira Bebeka , 14-ogodišnjaka koji ga je na gitari pratio u naslovnoj pjesmi albuma “Ono nešto naše”, a zbog svoje odlučnosti u glazbenom napredovanju, ovog simpatičnog mladića viđat ćemo sve češće na koncertima.

Željko Bebek

Posebno iznenađenje Bebeku priredila je njegova diskografska kuća Croatia Records – kreativna direktorica Nikolina Mazalin poklonila mu je uokvirenu naslovnicu njegovog albuma na kojoj je uz Bebeka i njegova supruga Ružica. Budući da se ipak radilo o trenutku koji je trebalo proslaviti, slavljenička torta bila je neizbježna, a posebno su joj se obradovali mnogobrojni prolaznici koji su uz neočekivano slavlje dobili autogram i fotografiju s omiljenim pjevačem.

Album po cijeni od 99 kuna potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te sljedećim poveznicama:
Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=949600
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1280869281
Amazon: http://www.amazon.com
Deezer: http://deezer.com/hr/album/47173212

Foto: Press – Krume Ivanovski