CeKaPe: Novi upisni rok, kratka priča, scenarij…
Piše: redakcija On 10 lis., 2015 At 11:28 AM | Categorized As LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

CeKaPe– Već osam godina Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira i održava radionice kreativnog pisanja i jedini je centar u Hrvatskoj u kojem se provodi edukacija na području kreativnog pisanja i književnih praksi, održavaju književni programi i promoviraju novi, neafirmirani autori. U devetoj godini, nudimo četrnaest radionica, nove književne programe i izdavanje knjiga naših polaznika – piše u najavi CeKaPe.
Od 01. listopada 2105. godine počeo je drugi upisni rok u radionice pisanja i nova školska godina nudi različite radionice: kratka priča, proza/roman, poezija, dramsko pismo, scenarij, književna kritika, književno prevođenje, radionica bloga, radionica ‘S one strane pisanja’, poezija i dvije nove radionice, Tekst u glazbi i English Writibg Workshop, radionica na engleskom jeziku. U svim je radionicama naglasak na interakciji polaznika i analizi teksta uz mentorski rad s voditeljem.
– Uz redovan književni program ‘Čitaj mi’, koji se održava već treću godinu, na koji pozivamo sve one koji pišu i svoje tekstove žele podijeliti i javno pročitati pred publikom, od ove godine organiziramo i tematska predavanja kao i razgovore s poznatim piscima i zanimljivim osobama književne i kulturne scene. Prijavite se što prije i doživite jedinstveno književno iskustvo uz vodeća imena hrvatske književne scene: Miroslava Mićanovića, Gorana Ferčeca, Zorana Ferića, Ivanu Sajko, Dubravka Mihanovića, Jagnu Pogačnik, Tomislava Zajeca, Sanju Kovačević, Tomislava Kuzmanovića, Tomicu Šćavina, Aleksandru Starčević i Nebojšu Lujanovića uz mlade, nove voditelje Denisa Špičića i Ivu Tičić – poručuju iz CeKaPe.

Foto: Press

comment closed