FOTO: Čudesna jezerska bića Mare Milin
Piše: Gordana Malašić Lazić On 1 svi., 2013 At 07:55 PM | Categorized As LifeStyle, Moda | With 0 Comments

NaslovnaDjevojke su na snimanju izgledale poput jezerskih nimfi koje se izvijaju u vodi. Pokreti su im bili meki i spori, uz nježanu glazbenu podlogu Alexandre Desplat. Imala sam osjećaj da kroz staklenu pregradu promatram neku podvodnu scenu: povijuše i trave, sirene ili neka čudesna jezerska bića  – opisala je fotografije koje je snimila Mare Milin.

Prije pet dana poznata fotografkinja u galeriji Velvet imala je izložbu fotografija kojima je predstavljena kolekcija proljeće – ljeto ‘The time of innocence s-s 2013’ modne dizajnerice Loredane Bahorić i njenog branda Charlie design. Mare je fotografije snimila omiljenom tehnikom snimanja u ogledalu.

Moja ideja kampanje bila je odnos između dviju žena – sućut, razumijevanje, empatija, sestrinstvo, način na koji blizanci osjećaju jedan drugoga. Bez inhibicija. Nešto iskonski. Nije mi bilo važno modno poziranje. Poze su jednostavne, normalne i bez forsiranja. Važna je emocija – objasnila je Mare. Dodaje da fotografije nisu retuširane.  A potpuno bijela kolekcija Charlie designa rađena je od svile, organdija, pamuka i kože. Komadi se s lakoćom daju kombinirati. Kolekcija je narušena crnim gumenim detaljima koji daju savršen balans cijeloj priči. Veliki svijetlo-sivi printevi s fotografijama prijašnjih kampanja aplicirani su na haljine, tunike, sakoe te djeluju pomalo nestvarno, a retro-avangardni štih tipičan za Charlie estetiku, u potpunosti je zastupljen na novi način.

comment closed