fbpx

Veliki uspjeh ljepotice dana portala Scena.hr!

Ana Kurobasa– Prije par dana vratila sam se iz Turske. U Istanbulu sam provela dva prekrasna mjeseca. Tamo sam radila za modnu agenciju Rep Models. Sve je išlo preko moje matične agencije Sandra iz Zagreba. U Istanbulu su se ispunila sva moja očekivanja i želje – rekla je ekskluzivno za portal Scena.hr Ana Kurobasa. Ona je bila ljepotica dana našeg portala Scena.hr.
U Istanbulu je Ana snimila dva video spota, jedan u prekrasnom Bodrumu za pjevača Yılmaza Tanera i jedan za pjevača sa Cipra İbrahima Özdurana. Odradila je i fashion show za Vakko, snimanje kataloga za Dagi te reklamu za kuhinje.
– Dobra strana modelinga u Turskoj je jako dobra organizacija, svaka agencija ima svog vozača koji vozi modele na castinge tako da nema besciljnog lutanja i gubljenja vremena što je u gradu sa oko 14 milijuna stanovnika velika prednost. U agenciju sam došla kao plavuša i bio mi je mali šok kad su mi predložili promjenu boje u prirodnu smeđu ali sada sam im zahvalna na tome jer sam jako dobro radila sa novom bojom kose. Iz Istanbula nosim mnogo lijepih uspomena i sigurno ću se opet vratiti u taj čarobni grad. Sada me čeka par dana odmora, zaželjela sam se svojih Kaštela i Dalmacije, a onda grijanje stolice i rješavanje ispita na fakultetu kako bi početkom jeseni mogla u nove modne pobjede – rekla je za čitatelje portala Scena.hr ljepotica dana Ana.

Foto: Priv. album i agencija Rep Models

[nggallery id=203]