fbpx

Wedding Weekend – Svadbeni vikend u Garden Mallu!

Garden Mall…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Wedding WeekendVelika gala humanitarna modnu revija, koja će se održati u sklopu Wedding Weekenda u Garden Mallu, u subotu 8. studenoga u 19,00 sati, održava se u sklopu jedinstvenog dvodnevnog sajma vjenčanja, koji će u subotu i nedjelju u Garden Mallu okupiti, ne samo zaljubljene parove i njihove prijatelje, već i sve one koji žele osjetiti dašak glamura i svečanosti. Više od pedeset izlagača ponudit će najnovije kolekcije vjenčanica, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija i drugih detalja potrebnih za organizaciju vjenčanja. Manifestacija, uz komercijalni aspekt želi širiti i dobrotu pa je partner događanja humanitarna udruga ‘fra Mladen Hrkać’, koja skrbi o bolesnima i njihovim obiteljima koji dolaze na liječenje u Zagreb.
Modnu reviju vjenčanica i svečanih haljina brendova The One i Kontesa Nera te cipela i torbi modne kuće Aledona obogatit će i eminentni hrvatski dizajneri ELFS i Krie design. Uloge manekenki nakratko će preuzeti: Doris Pinčić, Tončića Čeljuska, Ines Preindl, Ana Miščević, Ana Rucner, Minea, Ivana Šundov, Ivana Marić, Rajana Radosavljev i Monika Mamić te prošetati pistom noseći vrhunske modne kombinacije.
Uz kupnju ulaznica za modnu reviju, posjetitelji sajma će moći pomoći Udruzi i kupnjom unikatnih narukvica by OZ, koje su dizajnirane u suradnji s dizajnericom Ozanom Alpezom.
Svadbeni vikend u Garden Mallu nudi uistinu raznovrstan program, uz dnevne modne revije, zabavni program, nagradna natjecanja ‘Budi mladenka’ i ‘Naj par’ te bogatu ponudu svega što zaljubljeni parovi mogu poželjeti za svoj najljepši dan. A zahvaljujući Schwarzkopf Professionalu i Trilabu posjetitelji će imati prilike na licu mjesta svjedočiti i izradi zanimljivih i maštovitih vjenčanih frizura, dok će salon ljepote i wellness centar Tanja sa svojim profesionalnim timom uveseliti  posjetiteljice predstavljanjem najnovijih trendova u šminkanju.

Foto: Press