fbpx

Wedding weekend u Garden Mallu!

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Wedding weekendZaljubljeni parovi, skori i potencijalni mladenci, njihovi kumovi i kume, roditelji i prijatelji te svi koji žele osjetiti dašak glamura i svečanosti, moći će uskoro uživati na jedinstvenom sajmu vjenčanja, koji će se održati u Garden Mallu u zagrebačkoj Dubravi. Wedding Weekend  by Garden Mall održat će se 8. i 9. studenoga u popularnom šoping centru u istočnom dijelu grada, s bogatom ponudom, mnoštvom atraktivnih događanja i posebnim cijenama.
Zaljubljeni parovi, koji pomno biraju svaki detalj za svoje vjenčanje, imat će priliku odabrati sve sto im je potrebno za njihov dan iz snova. Najnovije kolekcije vjenčanica, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija, pozivnice i svi detalji potrebni za organizaciju vjenčanja na jednom mjestu bit će dostupni za svačiji ukus. Više od trideset izlagača, raspoređenih po cijelom centru,  predstavit će se s najnovijim kolekcijama i zanimljivom ponudom, kojoj će biti teško odoljeti.
Zahvaljujući Schwarzkopf i Trilabu posjetitelji će imati prilike na licu mjesta svjedočiti izradi zanimljivih i maštovitih vjenčanih frizura. Wellnes Tanja sa svojim profesionalnim timom uveselit će  posjetiteljice predstavljanjem najnovijih trendova u šminkanju. Modne revije vjenčanica i svečanih haljina vodećih brendova ‘The One‘ i ‘Kontesa Nera‘ te vrhunskih i mega poznatih hrvatskih dizajnera ‘Elfs‘ i ‘Krie design nikoga neće ostaviti ravnodušnim. ‘Budi mladenka‘ i ‘Naj par‘ su samo neki od nagradnih natječaja, u kojima će posjetitelji imati priliku okušati sreću i osvojiti bogate poklon pakete. Wedding Weekend by Garden Mall, osim zabavnog ima i humanitarni karakter. Gala humanitarnu reviju koja će se održati u subotu 8. studenoga u 19,00 sati, a istu će podržati i mnogobrojne hrvatske zvijezde, koje će nakratko postati manekenke te tako podržati rad Udruge ‘Fra Mladen Hrkać‘, koja skrbi o obiteljima onih koji dolaze na liječenje u Zagreb. U prikupljanju potpore za rad te plemenite udruge sudjelovat će simboličnim ulaznicama i svi posjetitelji koji će se odazvati ovoj zanimljivoj i prije svega humanoj modnoj reviji.
Posjetitelji Wedding Weekenda, koji se uskoro planiraju vjenčati, trebaju samo reći da i obećati vječnu ljubav, jer će sve ostalo pronaći u Graden Mallu.

Foto: Press