fbpx

Albina u centralnom dijelu programa na spektaklu u Petrinji

GEM SET HRVATSKA: Albina u Petrinji U PETRINJI

Svaka kupljena ulaznica za sportski turnir donacija je za izgradnju multifunkcionalnih igrališta u Sisačko-moslavačkoj županiji

Albina

– Počašćena sam pozivu za sudjelovanjem u ovoj hvalevrijednoj akciji. Uz sve nedaće koje su zadesile područje Sisačko-moslavačke županije, borbu koja je dio njihove svakodnevice, od srca se nadam da ću uspjeti donijeti koji osmijeh na dječja lica, moju najiskreniju i najdražu publiku – izjavila je Albina, glazbenica koja će svojim nastupom otvoriti završni dio sportskog turnira na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović.

Albina

Ostalo je samo deset dana do početka humanitarno-sportskog spektakla Gem Set Hrvatska u Petrinji, a Zaklada Marin Čilić, koja stoji iza ove posebne priče, najavljuje još veće, još bolje i još atraktivnije drugo izdanje. Svi će posjetitelji moći besplatno uživati u brojnim sadržajima u Tenis villageu, koji će biti otvoren 12. i 13. srpnja, dok je centralni dio programa, sportski teniski turnir u parovima, na rasporedu 13. srpnja.

Svaka kupljena ulaznica za sportski dio turnira ujedno je i donacija za izgradnju sportskog igrališta u Sisačko-moslavačkoj županiji, a kao posebno iznenađenje, Zaklada najavljuje nastup i mlade glazbene zvijezde ALBINE, koja se posljednjih mjeseci uvukla u srca djeci diljem Hrvatske te je postala jedno od najtraženijih imena domaće scene.

Tenis village otvara se 12. srpnja u 14 sati, a posjetitelje očekuje mogućnost darivanja krvi u sklopu štanda Autan, mogućnost kontrole madeža od strane liječnika u suradnji s Udrugom Zdravi pod suncem i Ladivalom, aktivacijska zona Gilette s pikadom na napuhavanje, prodaja učeničkih ručno izrađenih proizvoda u kućici OŠ Mato Lovrak, mini trampolin program treninga organiziranog od strane studenata kineziologije, a moći će i isprobati Galaxy Watch pametne satove. Isti će se dan održati i Kids day, koji će djeci iz kontejnerskog naselja u Petrinji te ostaloj djeci omogućiti mini trening s Marinom Čilićem i ostalim tenisačima, ali i brojne druge sadržaje.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti na info@marincilicfoundation.com. Open Air Cinema najavljuje projekciju animiranog filma Janka Strižića, Farmageddon, s početkom u 21 sati. Drugi se dan program u tenis villageu otvara već u 9 sati, jutarnjim fitnessom za najmlađe u Be active zoni, programa Ministarstva turizma i sporta, a potom slijede radionica crtanja za najmlađe te svi ostali sadržaji koji završavaju projekcijom filma Mia i bijeli lav, s početkom u 21 sati.

Sportski dio turnira održat će se 13. srpnja na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutina Tadijanovića. Osim učenika te djece i mladih, koji žive u okolici, ovo će multifunkcionalno igralište koristiti i 500 studenata Učiteljskog fakulteta, odsjeka u Petrinji, a Zaklada je najavila gradnju još jednog igrališta u Hrvatskoj Kostajnici, koje će koristiti djeca osnovne i srednje škole. Ovu su plemenitu akciju podržali brojni hrvatski sportski velikani koji će 13. srpnja zaigrati atraktivni teniski turnir u parovima.

Tijekom popodnevnih sati Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Nikola Mektić, Luka Modrić, Mate Pavić, Ivan Perišić, Ante Rebić i Donna Vekić te brojni drugi, igrat će prvi dio turnira po skupinama, a tijekom izravnog televizijskog prijenosa, koji će započeti u 18.30 sati na Drugom programu HRT-a, igrat će se polufinalni i finalni mečevi. Voditelji programa su Luka Bulić i Saša Lozar, a program započinje nastupom mlade glazbene zvijezde ALBINE.

Uvjetovano nužnim epidemiološkim mjera, koje su stupile na snagu od 1. srpnja 2021, ulaz na sportski dio događanja Gem Set Hrvatska, bit će moguć samo uz kupljenu ulaznicu te predočenje EU digitalne COVID potvrde. EU digitalnu COVID potvrdu mogu zatražiti svi građani koji su cijepljeni, koji imaju negativan test na SARS-CoV-2 ili su nedavno preboljeli bolest COVID-19, u poslovnicama HZZO-a ili putem mrežne stranice eudigitalnacovidpotvrda.hr.

Ulaznice za veliki sportski spektakl u Petrinji, koji je na rasporedu 13. srpnja, mogu se osigurati putem sustava Entrio.hr. Cijene ulaznica kreću se od 50 kuna do 300 kn, ovisno o odabranoj poziciji, a dostupne su i VIP ulaznice po cijeni od 1000 kn.

Foto: Press