fbpx

Andrea Šušnjara: Veselim se svakom daru od najmlađih obožavatelja!

Andrea Susnjara_1

Lijepa pjevačica grupe ‘Magazin’ priprema novu pjesmu koja je za sve generacije. Andrea Šušnjara u razgovoru za Scenu ispričala je male nezgode na koncertima. Otvoreno je govorila o tome, bi li se tako brzo probila u sam vrh estrade da nije u Magazinu. Andrea obožava gledati crtiće i seriju ‘Sulejman Veličanstveni’. O braku ne razmišlja, a voljela bi se okušati i u glumi. Andrea se upisala u autoškolu i jedva čeka da dobije vozačku dozvolu.

Scena: Što trenutno pripremate?

Trenutno radim na novoj pjesmi. Radim na pripremama za dva festivala i na jednom humanitarnom projektu.  Uz sve to, upisala sam i autoškolu pa pokušavam sve uskladiti.

Scena:  Mislite li ostati vjerni svom dosadašnjem izričaju ili pripremate neko iznenađenje?

Svaka pjesma je priča za sebe tako da se trudimo svakome ugoditi i sastaviti zbilja raznovrstan repertoar. Istina je da smo ciljali na najmlađu publiku otkako sam ja došla u grupu da bismo stvorili nove generacije,  koje su odrasle na pjesmama Magazin. Baš kao i mi nekada, ali ima pjesama i za one malo starije. A nova pjesma, po mom mišljenju, je spoj svih generacija.

Scena: S kime biste voljeli zapjevati duet i jeste li razmišljali o karijeri u inozemstvu?

Nemam nikakve posebne želje za duet niti za karijeru u inozemstvu. O tome sam sanjarila kad sam bila mala, ali da dobijem interesantnu ponudu razmislila bih o tome…

Scena: Što vam je posebno dobro na koncertima?

Na mojim koncertima s grupom ‘Magazin’ uvijek je totalno ludilo. Obožavam svoju publiku, pogotovo djecu i mlade jer zajedno napravimo odličnu atmosferu i super se zabavljamo! Zajedno pjevamo, plešemo i družimo se. Bolje od toga ne može.

Scena: Najzanimljiviji dar od nekog obožavatelja?

Uvijek se ugodno iznenadim kad dobijem neki mali znak pažnje. Bio to neki komad nakita, cvijeće ili čak crtež nekog djeteta.  Sve me to jako veseli jer je lijepo kad vidiš da je nekome toliko stalo do tebe.

Scena: Je li vam se kad dogodila neka nezgoda na koncertu?

Uh…. bilo je nezgoda, ali sve je to u opisu posla.  Sve to bude smiješno i simpatično. Recimo, kad mi za vrijeme nastupa visoke pete upadnu između dasaka na bini do krivog teksta,  pa gluhi telefon kad je u pitanju sljedeća pjesma koju trebam pjevati i slično. Ali sve su to sitnice zbog kojih se dobro nasmijemo.

Andrea Susnjara

Scena: Da niste u ‘Magazinu’, mislite li da biste se ovako brzo probili na našoj estradi?

Ja sam zapravo krenula u estradne vode i prije ‘Magazina’ tako da po pitanju medija i javnih nastupa možda i ne bih bio veliki problem, ali sigurno ne bih imala ovoliko ‘gaža’ i koncerata. I ne bih stekla ovoliko iskustva u malo vremena. ‘Magazin’ je ipak institucija i svojevrsna garancija za dobru zabavu.

Scena: Kako izgleda vaš jedan dan?

Ovisi sve o danu, ali zna mi biti dosta naporno. Recimo, ako idemo na put popodne, odradimo koncert do tri ujutro pa se odmah nakon  koncerta vraćamo u Split. Dođem kući tek sutra kroz jutro  ili ako imam puno obaveza i raznih snimanja po cijeli dan jedva uspijem u raspored ugurati koji trening ili ples….

Scena: Razmišljate li o vjenčanju, majčinstvu?

Kako kaže ona  moja pjesma  – još se ne bih udala… hehe.

Scena: Vježbate li, kako se hranite?

Počela sam više brinuti o prehrani.  Izbacila sam slatko, jedem više povrća. Trudim se jesti manje obroke, ali više puta dnevno. Treniram  u teretani ili trčim. Neko vrijeme sam boravila u Zagrebu pa sam trenirala u fitness kući Collum kod Branimira Vajde i njegovog stručnog tima,  a u Splitu sam nastavila trenirati u GULIVER ENERGIJI uz trenericu Renatu Lovrinčević- Buljan.

Scena: Bez čega ne biste mogli u životu?

Bez glazbe, bez mojih bližnjih i bez mog psića.

Scena:  Gledate li crtiće, serije, sapunice…?

Obožavam crtiće i serije, pogotovo ‘Sulejmana Veličanstvenog’ i jedva čekam da se vrati na male ekrane.

Scena: Koji vam je najdraži odjevni predmet

Nemam omiljene komade odjeće, ali volim uvijek imati nove krpice…..

Scena: Imali nešto što biste probali, a još niste, recimo pilotirati, voziti traktor, brod…?

Voljela bih još puno toga u životu. Nedavno sam upisala autoškolu pa se nadam da ću uskoro naučiti voziti auto i dobiti vozačku dozvolu da si mogu kupiti i  limenog ljubimca.

Scena: Da niste pjevačica, što biste bili?

Da nisam pjevačica radila bih u struci. Bila bih odgojiteljica u dječjem vrtiću po mogućnosti glazbenom.

Scena: Hoćete li se možda jednom okušati u glumi?

Voljela bih se i okušati u glumi jer volim sebi postavljati izazove i istražiti svoje talente.

Foto: Privatni album