Tia Jurčić Warren: Ljubav postoji, pričekajte da vas sruši!
Piše: Gordana Malašić Lazić On 12 velj., 2016 At 02:17 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Valentinovo…

Ljubav nema godine, nema dopuštenje ili neprihvaćanje, nema ime i prezime, nema nacionalnost, nema zaostalo selo, nema broj seksualnih partnera prije, nema nevinost i iskustvo,  nema visinu, nema zanimanje. Volite se, poručila je Tia Jurčić Warren

Tia Jurčić WarrenLijepa Tia Jurčić Warren kaže da će Dan zaljubljenih će provesti kao i svaki vikend sa sinom.
– Odvesti ću Domija u kino, pa na dječji rođendan – rekla je. Tia je jedno razdoblje života provela u Americi.
– Valentinovo se tamo slavi isto kao i ovdje. Ulože puno novaca u marketing, restorani rade čuda od hrane, dekoracije i pića – objasnila je Tia. Prisjetila se i jednog lijepog iznenađenja za Dan zaljubljenih.
– Jako volim iznenađenja, posebno ako voljena osoba obrati pažnju na sitnice. Tako bih izdvojila iznenađenje jedne godine kad nije bilo Lindt čokolade, ali crvena okrugla čokolada bila je dostavljana svaki mjesec s omiljenim cvijećem počevši od 14. veljače sa slatkom porukom  – otkrila nam je pokćerka Ljube Jurčića. A evo što je Tia poručila čitateljima portala Scena.hr za Dan zaljubljenih.

Volite se…
Tia Jurčić Warren– Ljubav postoji, samo ste je vi upropastili pravilima: mora on ovako, mora on onako, mora izgledati dobro, mora živjet ovdje ili ondje, radit ovdje ili ondje, biti ovakav ili onakav. Ljubav postoji, ne na način ”pa bit će mi lijepo s njim, dobar je”, nego na način ”umirem za njim, želim mu rodit dvoje djece i šetat pašče koje mi ide na živce!’. Ljubav postoji, koliko ste sretni da je pronađete i da je se ne uplašite. Ljubav nije financijska ni emotivna sigurnost, ljubav je invaliditet nogu i vokabular potpunog kretena u njegovoj blizini! Ljubav postoji, samo ste je vi ujebali pravilima: ”mora bit naš, mora bit iz dobre familije, mora imati viziju, mora znat sa mnom.” Ljubav postoji, nakon trideset godina braka kad je on poljubi na kolodvoru kao na klupi u parku na kojoj su ispisana imena huligana i zaljubljenih parova. Ljubav postoji, ona ”ne-mogu-da-živim-bez-tebe” Tia Jurčić Warrenljubav. Ona ”samo-me-pogledaj-srušit-ću-se” ljubav za koju vam lažu da se desi samo u srednjoj školi. Ljubav postoji, neke od nas tjera da pišemo pjesme, neke da promijenimo sve životne stavove, neke da se odreknemo svega što su nam nametnuli ovi okolo, neke da smršavimo ili se udebljamo. Ljubav postoji, i od svih nas pravi iste idiote, iako smo do prije dva mjeseca u društvu bili glas razuma. Ljubav postoji –  prestanite da mi je dirate. Ona nema godine, nema dopuštenje ili neprihvaćanje, nema ime i prezime, nema nacionalnost, nema zaostalo selo, nema broj seksualnih partnera prije, nema nevinost i iskustvo, nema trbuh, nema pločice, nema visinu, nema zanimanje. Ljubav postoji, pričekajte da vas sruši. Da ne možete živjeti bez nje. Volite se.

Foto: Bela make up

comment closed