fbpx

Bivši Mister Hrvatske Bruno Orešković na Baliju otvara restoran!

Bruno Orešković– Trenutno radim kao model. Jako sam zadovoljan jer ovdje ljudi poštuju rad i sve je puno ozbiljnije nego kod nas. Snimam za kataloge, televizijske reklame te nosim prestižne revije – ispričao je ekskluzivno za portal Scena.hr Bruno Orešković. Bivši Mister Hrvatske prije dvije godine otišao je živjeti na Bali. Kaže da je nosio revije Hugo Boss za Indoneziju, Levi’s, Gucci službenu reviju te snimao za skoro sve ekskluzivne magazine. Bruno se ne planira uskoro vratiti u Hrvatsku jer tamo puno radi, a na Baliju planira otvoriti i restoran.

– Trebao bih ga otvoriti početkom sljedeće godine. Tu se živi puno bolje nego kod nas. Sad sam na relaciji Indonezija, Malezija, Singapur, a uskoro ću početi radit i u drugim zemljama. Za sada nemam plan vratiti se u Hrvatsku, ali sigurno ću doći obići prijatelje, rodbinu i naravno na odmor – rekao je Bruno. Maneken nema djevojku, ali je zaljubljen.
– Uvijek sam zaljubljen i trenutno se nešto ‘kuha’, ali o tome drugom prilikom – kratko je kazao Bruno te pozdravio čitatelje Scene.hr.

Foto: Društvena mreža