Budite U svom filmu: Igre prijestolja, Kum, Tko pjeva zlo ne misli

Zagreb…

Budite U svom filmu i 3. svibnja ne propustite veliki finale – posljednji koncert Off ciklusa u ovoj sezoni!

U svom filmuVečer filmske glazbe – U svom filmu, koja će povezati najljepše teme filmskih i TV klasika poput Igre prijestolja, Kuma, Mirisa žene i Tko pjeva zlo ne misli, s glazbom Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova, a završiti spektakularnom izvedbom velikog evergrina Dva put san umra koju ćemo prvi put čuti uživo na koncertu.
Nakon rasprodanog koncerta Vlatka Stefanovskog koji je podigao cijelu dvoranu na noge, za završetak ovosezonskog Off ciklusa pripremamo pravi glazbeni spektakl – U svom filmu!
Najveći majstori filmske glazbe – Morricone, Rota, Williams… U filmskim i TV klasicima: Igra prijestolja, Harry Potter, Kum, Miris žene i Tko pjeva zlo ne misli… Nezaboravan doživljaj za sve ljubitelje filmske glazbe!
A u drugom dijelu programa: glazba Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova sa spektakularnom premijerom velikog evergrina Dva put san umra – s gotovo 700.000 pregleda na YouTubeu, koju ćemo sada prvi put čuti u živoj koncertnoj izvedbi!
Ovo je doista program – U svom filmu!
A na pozornici Lisinskog: veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, potom Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, sopranistica Antonella Malis koja će nastupiti u poznatim temama Golikova remekdjela Tko pjeva zlo ne misli te Hana Huljić, a uz sve njih i članovi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić.
Večer filmske glazbe koju jednostavno morate doživjeti!
Petak, 3. svibnja, Lisinski u 19.30 sati – Isključite probleme, uključite glazbu. I budite – U svom filmu!

Foto: Press – U svom filmu