fbpx

Humanitarna akcija: Dalmalino uveseljava djecu

Pula…

Dalmalino3. Humanitarna akcija Dalmalino uveseljava djecu, koju organizira Dječji klub Dalmalino održat će se u Opća Bolnica – Pula, na Odjelu za pedijatriju, 11.lipnja 2019. godine ( utorak ) s početkom u 14.00 sati.
Sudjeluju: Miraculous Ladybug, Pulske mažoretkinje, Lipa animacija, Plesni klub Infinity, Mađioničar Stefano i Klub sportsko ritmičke gimnastike Gazela. Dalmalino animatori i suradnici svojom glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!
U zimu 2009.godine Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu Splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u RH ( Zagreb, Šibenik, Rijeka, Varaždin, Zadar, Osijek, Dubrovnik.. ). Cilj je u zajedničkoj igri humanizirati prostor u kojem borave djeca, poticati i ohrabriti dijete na osamostaljenje, stvoriti odnose uzajamnog povjerenja i povezivanja.

Foto: Press