fbpx

Diana Prpić: Obožavam život na selu. Traktor vozim od svoje desete godine

Diana Prpić u Startaj Hrvatska

U drugoj emisiji Startaj Hrvatska gledatelji imaju priliku upoznati Dianu Prpić, njenu viziju, životnu priču, i saznati kako je izgledao njen put ka ostvarenju snova. Upoznat ćemo i njezin proizvod – Batelu, slatki namaz od batata i čokolade kojeg proizvodi ova 30-godišnja mlada poljoprivrednica i buduća pravnica iz Karlovca. Obiteljski OPG registrirala je njena baka još 2003. kada je obitelj započela s ozbiljnim uzgojem jagoda koje su sezonski prodavali, a Diana se na imanje na kojem je i odrastala, uvijek rado vraćala i tijekom studija u Zagrebu.
Diana Prpić

– Obožavam život na selu. Traktor vozim od svoje desete godine! – otkriva Diana Prpić.
– Ostao mi je samo jedan ispit da završim Pravni fakultet, no dogodile su mi se životne okolnosti o kojima nisam niti sanjala tako da je sada taj ispit malo na pauzi – ispričala je Diana koja zapravo otkriva da rad na imanju nije njezin posao, već život.
Diana Prpić

Kako je Diana došla do ideje o Bateli, zanimljivom spoju batata i čokolade, kako je tekao njezin put od studija prava do poljoprivrede na obiteljskom imanju, tko joj je uvijek bio najveća podrška, a na koje je sve nedoumice i probleme nailazila na svojem poduzetničkom usponu sve do ulaska u ”Startaj Hrvatska”, te kako joj se promijenio život zbog nevjerojatne prilike koja joj je ovim projektom dana, saznat ćemo u emisiji u subotu na Novoj TV. Dianina najveća želja je da uspije živjeti od Batele, da svaki dan dolaze kamioni po nove ture i da se svaki dan budi uz zveckanje novih staklenki. Hoće li joj se ta vizija i ostvariti, što sve stoji iza uspješne recepture Dianinog originalnog proizvoda te što je sve potrebno učiniti da njen san i poduzetnička vizija postane stvarnost, saznat ćemo u ovotjednoj emisiji ”Startaj Hrvatska”. Veliki jedinstveni projekt Nove TV i SPAR Hrvatska, ”Startaj Hrvatska”, pomaže ljudima s idejama i vizijom, a u jedinstvenom TV formatu gledatelji imaju priliku upoznati ukupno osam poduzetnika kojima je pružena prilika života, a jedna među njima je i Diana.

Diana Prpić
”Startaj Hrvatska” će pokazati da ništa nije nemoguće, da se uspjeti može, da se snovi ostvaruju, te da i u najtežim situacijama postoji izlaz koji vodi na put do uspjeha. Ne propustite saznati sve o Diani i njenoj Bateli, u drugoj emisiji ”Startaj Hrvatska” u subotu 10. listopada na Novoj TV.

Foto: Press