fbpx

Nova turska serija Ljubavna oluja od ponedjeljka

Na Novoj TV Ljubavna oluja

Od ponedjeljka, 23. kolovoza 2021. godine, u program Nove TV stiže nova turska serija Ljubavna oluja, koja se odlikuje napetom radnjom, a kroz ljubavnu priču dvoje mladih ljudi govori o tome što je sve pojedinac spreman učiniti da bi spasio svoju obitelj.

Ljubavna oluja

Turska dramska uspješnica Ljubavna oluja remake je iznimno uspješne korejske televizijske serije ‘Uskrsnuće’. Izvrsna glumačka ekipa i napeta radnja zasigurno će držati gledatelje prikovane uz TV ekrane.

Ljubavna oluja

U seriji ‘Ljubavna oluja’ imat ćemo prilike gledati mladu tursku glumicu Ayçu Aysin Turan koja je svojim talentom utjelovila upornu i odvažnu Firuze, dok će joj partner u ovoj seriji biti osvajač ženskih srca Alperen Duymaz, proslavljen po ulogama junaka, ovoga puta u ulozi zavodnika Ajaza.

Gledatelji će pratiti upoznavanje Firuze i Ajaza na fakultetu te njihov naprasit prekid veze zbog nezavidnih okolnosti u kojima su se našle njihove obitelji. Svoje srce, iako to ne želi, Ajaz će predati bogatašici Berak, a tu će žrtvu podnijeti zbog svoje majke. No životni prevrati ponovno će Firuze i Ajaza spojiti u borbi za slobodu Firuzinog oca.

Foto: Press