fbpx

Dragojević: Građanima nije teško pomoći, ali država treba učiniti više

Uz nas niste sami…

Oliver Dragojević kaže da je život u Hrvatskoj postao izrazito skup te da vlada velika nesigurnost, a upitna je i perspektiva. Otkrio je i što ga smeta

Oliver DragojevićNajvažniji političari u Hrvatskoj, glumci, pjevači i mnoge javne osobe bez problema su se odazvali humanitarnom projektu Hrvatske radiotelevizije ‘Uz nas niste sami‘ te javljanjem na humanitarni telefon pomogli akciju. Zahvaljujući pozivima građana prikupljeno je 830 tisuća kuna. Prikupljeni novac ide za opremanje Zavoda za hematologiju i onkologiju Dr. Mladen Ćepulić Klinike za dječje bolesti Zagreb. Najutjecajniji političari zahvalili su građanima koji su svojim pozivima omogućili da se osigura pomoć onima kojima je najpotrebnija, a to su djeca. Humanitarnoj akciji odazvao se i glazbenik Oliver Dragojević, iza kojeg je puno takvih humanitarnih akcija. Oliver je uvijek spreman pomoći i smatra da o tome nema potrebe ni pričati. Dragojević je za portal Scena.hr otkrio i što ga smeta.
– Građanima nije teško pomoći, ali mislim da bi država trebala učiniti puno više – naglasio je Dragojević. Dodaje da je život u Hrvatskoj postao izrazito skup te da vlada velika nesigurnost.
– Perspektiva je isto tako upitna. Sve u svemu nije baš slikovito i bajno – zaključio je Dragojević za portal Scena.hr.

HRT

Foto: Scena.hr