fbpx

Ekskluzivne fotografije: Senzualna Vlatka Pokos!

Snimanje spota…

Portal Scena.hr donosi ekskluzivne fotografije sa snimanja remiksa legendarnog hita ‘Metak’

Vlatka PokosVlatka Pokos– Snimanje spota za remiks pjesme ‘Metak’ je bilo puno smijeha i zabave. Volim tu odličnu energiju na Zrću i fantastičnu glazbu. Zaista sam uživala na snimanju. Bio je užitak raditi s takvim profesionalcima kao što su Saša Joković, Marko Grubišić i redatelj spota Vanja Vascarac te ostalom tehničkom ekipom – kazala je prekrasna Vlatka Pokos. Pjevačica s njima godinama surađuje pa su postali i veliki prijatelji. Vlatka izuzetno poštuje njihov rad. Zahvalila je i sponzoru KiK Textilienu. Voditeljica je njihov zaštitni vokal za Hrvatsku.
Portal Scena.hr donosi ekskluzivne fotografije sa snimanja remiksa pjesme ‘Metak’ na kojima pjevačica izgleda senzualno i izuzetno poželjno. Snimanje legendarnog hita, koji pjevuše generacije od 1994. godine pa sve do danas, trajalo je tri dana na nekoliko lokacija.
– Spavali smo po dva sata i puno smo radili, no ništa nam nije bilo teško jer smo se uz to i lijepo zabavili na Zrću – naglasila je voditeljica i pjevačica. Vlatkina ljepota i vitka linija posebno je došla do izražaja na fotografijama koje su snimane uz zalaz sunca. Dio spota je sniman u bazenima kluba Aquarius na Zrću.
– Iako je dio spota tamo sniman, ipak klub Papaya je meni najbolji klub i njihova sam stalna gošća – otkrila je lijepa Vlatka.

Foto: Marko Grubišić
Fotogalerija: [nggallery id=451]