fbpx

Franka: Svijet je bez ljubavi zauvijek izgubljen…

Plan B – Franka

– Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno?… Osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično?… Upravo to je Plan B – lijepa, emotivna, a energicna pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu…– izjavila je Franka.

Franka

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavila je novu moćnu baladu ‘Plan B’, a kako kaže, pjesma poručuje kako je ljubav sve, samo ne PLAN B. Intimna, snažna i topla pjesma ‘Plan B‘ svojevrstan je nastavak moćnih balada ‘S tobom’ i ‘Sve dok sanjaš’, pjesama koje su Franku obilježile i svrstale ju među pjevačice koja voli pokloniti publici snažnu emociju. Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok produkciju zajednički potpisuju Marko i Branimir Mihaljević.
– Neno Ninčević je, baš poput pjesme ‘S tobom’ napisao predivan tekst, prepun snažnih poruka, koje zaista u potpunosti potpisujem! Vjerujem da se svi možemo složiti kako je ‘Svijet bez ljubavi zauvijek izgubljen’. I zato, baš sada nam je više nego ikada bitno da smo zajedno, da se pazimo i volimo. Dolazi vrijeme blagdana, kada pokazujemo drugima koliko ih volimo i neka nam to vrijeme prođe uz rečenicu iz pjesme: ‘sekund bez ljubavi je život promašen! – zaključila je Franka.

Franka

Za novu pjesmu Franka je pripremila i zanimljivo, neobično vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji video spot koji je predstavila na svome YouTube kanalu. Spot predstavlja ulazak iz tmurne stvarnosti u Svijet Ljubavi, a režirao ga je Dario Radusin:

Franka

– Prekrasnoj i moćnoj baladi želio sam dati moderan i neobičan vizualni identitet! Spot je bio za mene najveći izazov do sada, na kojemu je radio zaista velik broj ljudi. Riječ je o velikoj količini vizualne video animacije, a nije bilo lako niti smjestiti retro zagrebački tramvaj koji leti kroz novi Svijet. Dio spota koji smo nazvali Tropski raj, ogroman je filmski set u kojemu je smješteno više od 1000 raznih cvjetova koji je sjajno izradila Jasenka Tudor Bevanda.

Franka

U spotu se Franki, kao glumac pridružio Patrik Cvetko, zagrebački maneken koji se može pohvaliti titulom najtraženijeg hrvatskog muškog modela. U modnom svijetu je već prava senzacija za koga se otimaju neki od najvećih svjetskih dizajnera.
– Kada pogledate spot, vjerujem da ćete se baš kao i ja zapitati: Tko barem jednom nije rekao da je, kada je zaljubljen, na nekom drugom, sretnijem mjestu?! Želim vam da vas Plan B odvede baš tamo gdje maštajući želite biti! – zaključila je Franka.

Foto: Press