fbpx

Nova krimi serija: Shakespeare i Hathaway – privatni istražitelji

Privatni istražitelji od 4. prosinca

Hrvatska radiotelevizija od utorka, 4. prosinca 2018. godine, na svom Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 15.55 sati započinje s prikazivanjem nove kriminalističke serije ‘Shakespeare i Hathaway – privatni istražitelji‘.

Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

Radnja ove uzbudljive serije odvija se u gradiću Stratford-upon-Avon, rodnom mjestu velikog pisca Williama Shakespearea, a u kojoj se pojavljuje više krvavih leševa nego na matineji Macbetha.
Shakespeare i Hathaway - privatni istražitelji

Glavni protagonist je privatni istražitelj Frank Hathaway oduvijek radi sam. No, ne ide mu baš najbolje. On naime možda i ima sjajne instinkte kada je u pitanju rješavanje zločina, ali potpuno je izvan forme i kronično mu nedostaje novac. Ukratko, Franku treba partner, netko poput Lu, bivše frizerke koja zna s ljudima. Samo što to on još ne zna.

Frank i Lu naposljetku udružuju snage te postaju krajnje nevjerojatan i nadasve zabavan detektivski duo. Ubrzo otkrivaju da u ovom kazališnom gradu i nije baš sve tako idilično kao što se to čini na prvi pogled.

Uloge: Mark Benton (Frank Hathaway), Jo Joyner (Lu Shakespeare), Patrick Walshe Mcbride (Sebastian Brudenell), Amber Aga (inspektorica Marlowe).

Shakespeare i Hathaway – privatni istražitelji

Urednica serije je Ranka Horvat.

Foto: Press