fbpx

Gordan Jandroković 2017. godinu ispratio kazališnim predstavama

Ljepše ne može…

ZALJUBLJENIK U KAZALIŠTE: Predsjednik Sabora u subotu je bio na praizvedbi predstave ‘Ciganin, ali najljepši’ u HNK u Zagrebu. Kaže da je 2017. godinu ispratio i uz Operetni express u kazalištu Komedija te 2018. dočekao u druženju s prijateljima

Gordan Jandroković, Sonja JandrokovićPredsjednik Sabora Gordan Jandroković je čest gost kazališnih premijera, a pogledao je većinu velikih naslova. Tako nije propustio ni svečanu praizvedbu predstave ‘Ciganin, ali najljepši‘, Kristiana Novaka u režiji Ivice Buljana, u subotu u Hrvatskom narodnom kazalištu. Predsjednik Sabora predstavu je došao pogledati u društvu supruge Sonje. Jandroković kaže da mu se predstava svidjela.
– Tema je zahtjevna, osjetljiva i Gordan Jandroković, Sonja Jandroković, Dubravka Vrgočprovokativna. Više su prikazane ljudske mane, nego vrline. Autor nije štedio nikoga. Čestitao bih autoru na predlošku koji je zaista sjajan, a predstava je složena na dobar način. Knjiga je vjerno prenesena, a glumci su sjajni – rekao je Jandroković za portal Scena.hr. No to nije sve. Predsjednik Sabora ističe da je uvertira u novogodišnje slavlje bila kompozicija operetnih arija, dueta i terceta raspjevanog i rasplesanog ansambla, Operetni express, u kazalištu Komedija 31. prosinca. A 2018. godinu predsjednik Sabora dočekao je u društvu prijatelja. Više o predstavi’ ‘Ciganin, ali najljepši‘, možete pročitati i na linku.

Foto: Scena.hr