fbpx

Joško Gvardiol u 50 najboljih igrača do 19 godina na svijetu

Joško Gvardiol u top 50

– Ovo je neopisivo priznanje za mene. Jako sam sretan i hvala svima koji su odlučili i mene uvrstiti u najboljih 50 mladih igrača na svijetu za 2021. godinu. To je velika čast i velika motivacija za dalje. Uspjeh se postiže samo trudom, radom i upornošću i sretan sam što to drugi prepoznaju. Ovo je i veliki psihološki poticaj za mene, daje mi snagu za dalje i potvrda je da naporan rad daje prave rezultate – rekao je Joško Gvardiol po primitku ove sjajne vijesti.

Joško Gvardiol

Jedan od najpoznatijih nogometnih portala u svijetu Goal.com svake godine objavljuje popis 50 najboljih igrača do 19 godina na razini svijeta. Izbor je nazvan NxGn, a 23. ožujka ekskluzivno je predstavljen popis TOP 50 mladih igrača u 2021. godini.

Joško Gvardiol

– S ponosom objavljujemo da je mjesto na listi, kao 20. igrač od ukupno 50, dobio mladi talentirani branič Dinama Joško Gvardiol koji je svrstan među najbolje mlade igrače u svijetu! – poručuju iz GNK Dinamo.

U izboru NXGN sudjeluju stručnjaci izdanja portala diljem svijeta, iz ukupno 44 zemlje, a kod izbora odlučuju talent, nogometne vještine te nogometno iskustvo.

Foto: Press GNK Dinamo