fbpx

Juraj Zigman osvojio nagradu Ana Lendvaj za najbolju kolekciju

Zagreb…

Veliko modno slavlje uz nagradu Ana Lendvaj koju je osvojio Juraj Zigman i revije pet sjajnih dizajnerskih imena

Juraj ZigmanSasvim poseban modni spektakl obilježio je treći dan Bipa FASHION.HR-a, koji je započeo s dodjelom Modne nagrade Ana Lendvaj za najbolju kolekciju prikazanu u 2018. godini, a nastavio se revijama dizajnera koji su unijeli novu, svježu energiju na modnu scenu. Žiri modne nagrade kojeg čine novinari, urednici i kritičari: Nenad Korkut, Bojana Radović, Vesna Blašković, Saša Joka i Maja Car, imali su težak zadatak u sjajnoj modnoj godini iza nas, izabrati kolekciju koja je po svojoj kvaliteti, prezentaciji i viziji mode ocijenjena najboljom.
– Nakon što se publika prisjetila legende modnog novinarstva u Hrvatskoj i dugogodišnje novinarke Večernjeg lista, nagradu za najboljeg zasluženo je odnio Juraj Zigman, za kolekciju prikazanu krajem prošle godine u Rijeci. U izrazito emotivnoj atmosferi, pobjednik, članovi žirija i kolege prisjetili su se Ane Lendvaj, koja je afirmirala mnoga dizajnerska imena i čija će nagrada sasvim sigurno motivirati mlade dizajnerske snage da svoj rad prezentiraju s ogromnom ljubavlju, trudom i strašću – poručuju organizatori.
Nakon početnog slavlja, program Bipa FASHION.HR-a nastavio se revijama Morane Krklec, Jelene Holec, Anthony Avangarda, Mateyaneire i Twinsa koji su svoju kolekciju predstavili pod pokroviteljstvom branda CCC shoes.
Danas će se službeni program 28. Bipa FASHION.HR-a nastaviti revijom Ivice Skoke pod pokroviteljstvom branda Perwoll, dok u finalnoj večeri publiku očekuju revije: Branke Donassy, Marine Design, Klisab, Arilea pod pokroviteljstvom branda CCC, Ane Marie Ricov te slavljenička revija Zorana Aragovića koji već 15 godina uspješno stoji iza svog branda BiteMyStyle.

Foto: Press