Kapetan Domagoj Vida: Nije bilo bajno, moglo je to i puno bolje
By redakcija On 16 lis., 2018 At 11:50 AM | Categorized As Naslovnica, Sport, Sportske minute, Vijesti | With 0 Comments

Rijeka…

Domagoj Vida– Najvažnija je pobjeda nakon tri utakmice, a izbornik će dati ocjenu o pojedinačnim nastupima. Nije bilo bajno, moglo je to i puno bolje s naše strane – rekao je nakon utakmice kapetan Vatrenih Domagoj Vida.
Nakon prijateljske utakmice s Jordanom, koju su Vatreni dobili rezultatom 2:1, kapetan Domagoj Vida dao je svoje viđenje utakmice s Jordanom.
– Publika nije mogla previše uživati u ljepoti, možda smo mogli postići još koji pogodak. Profesionalno smo odradili dvoboj, a bilo bi mi draže da nismo primili pogodak. Međutim, bitno je da se nitko nije ozlijedio te se nadam da ćemo pobjeđivati i sljedeći mjesec. Hvala izborniku što mi je pružio tu čast da budem kapetan, nitko sretniji od mene. Sve se zakompliciralo u našoj skupini, još uvijek možemo biti prvi i nadamo se velikim stvarima. Želja nam je da svi budu još bolji za mjesec dana te da protiv Španjolske dođemo do te prve pobjede u Ligi nacija pa odemo u Englesku po prvo mjesto – zaključio je Vida.

Foto: Press – HNS

comment closed