Kolinda Grabar-Kitarović: Čestitam Dan neovisnosti RH
By redakcija On 8 lis., 2017 At 10:16 AM | Categorized As Naslovnica, Televizija, Vijesti, Zanimljivosti | With 0 Comments

Zagreb…

‎U povodu Dana neovisnosti Republike Hrvatske, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čestitku hrvatskim građankama i građanima

Svim Hrvaticama i Hrvatima te hrvatskim državljanima u domovini i diljem svijeta srdačno čestitam Dan neovisnosti Republike Hrvatske!

Kolinda Grabar-Kitarović– Među važnim nadnevcima u našoj povijesti 8. listopada ima posebno mjesto kao dan konačnog i neopozivog stupanja na snagu odluke o neovisnosti Republike Hrvatske. Taj povijesni cilj ostvarili smo nakon mnogih stoljeća borbi za opstojnost i slobodu. Stoga se danas sa zahvalnošću sjećamo svih koji su kroz povijest žrtvom rada i života pridonijeli njegovu ostvarenju.
Danas, kao neovisna država koja je punopravna članica međunarodne zajednice i Europske unije, imamo sve formalne pretpostavke za slobodan nacionalni i društveni razvoj i afirmaciju u svijetu. No stvarna je snaga naše države u nama, u našem zajedništvu i samopouzdanju, u našim mladima i našoj vjeri u budućnost.
Uvjerena sam da ćemo ostvariti sve razvojne ciljeve kojima težimo. Vjerujem u budućnost naše neovisne Hrvatske!

Foto: Ured predsjednice RH – Kolinda Grabar-Kitarović

comment closed