fbpx

Sedma najljepša žena na svijetu na plaži Luna Island!

Ekskluzivne fotografije…

Izazovne fotografije lijepe Kristine ekskluzivno pogledajte u fotogaleriji portala Scena.hr, a na finalnom izboru Queen of Croatia pojavit će se u ulozi voditeljice

Kristina Bralo jučer je uživala na plaži hotela Luna Island na Pagu.

Kristina Bralo, Luna Island

– Hotel je jako lijep. Mirno je i to mi se jako sviđa, baš za odmor. I zaista uživam. Na Pagu uvijek ljetujem jer ovdje imamo kuću. Jako sam zavoljela otok. Volim mjesta u kojima nema puno ljudi te se volim kupati u skrivenim uvalama – kazala je Kristina za portal Scena.hr. Kristina je  2013. godine osvojila titulu Queen of Croatia, a lani je na svjetskom izboru ljepote Miss Exclusive of the World u Turskoj zauzela visoko sedmo mjesto. To je najveći uspjeh posljednjih godina koje su misice ostvarile na svjetskim izborima ljepote. Kristina će ove godine biti jedna od voditeljica na finalnom izboru Queen of Croatia for Queen of the World. Kristina kaže kako se veseli novoj ulozi. Rado bi se okušala kao voditeljica na televiziji.

Kristina Bralo, Luna Island– Ovo je drugi put da ću voditi program. Pripremila sam se i baš se veselim. Iako nemam voditeljskog iskustva, ali bih se dobro snašla i kao voditeljica na televiziji jer sam često gostovala u radijskim i televizijskim emisijama – otkrila je Kristina. Manje je poznato da Kristina svira violu, violinu i klavir. Išla je u glazbenu školu, bavi se pjevanjem, nastupila je i na Dječjoj Euroviziji te na glazbenim festivalima. U jednom razdoblju krenula je u profesionalne glazbene vode, ali se posvetila fakultetu. Kristina ističe da joj pjevanje nedostaje, pa se možda jednom vrati pjevanju.

Foto: Prisk