fbpx

Trailer: LeBron James i Zekoslav mrkva u Space Jam

Animirano/live akcijska avantura Space Jam

Dobrodošli u Jam! Globalna ikona i jedna od najvećih zvijezda NBA lige LeBron James, zajedno sa Zekoslavom Mrkvom i ostalim bezvremenskim Looney Tunes likovima, zvijezde su animirano/live akcijske avanture u kojoj će uživati baš cijela obitelj!

Space Jam

LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom svijetu i LeBron ih mora odvesti kući na sigurno, vodeći sa sobom i Zekoslava, Lolu i cijelu bandu notorno nediscipliniranih Tunesa. Ovo transformacijsko putovanje otkriva koliko će daleko neki roditelji ići kako bi se povezali sa svojom djecom.

Space Jam

Saznaj jesi li dio Tune ili Goon ekipe u najvećoj avanturi na velikom platnu. Uz ekipu koja je uvijek spremna za akciju i koja svojim jedinstvenim talentima iznenađuje čak i Kralja Jamesa, igrajući igru na samo sebi svojstven način. Pravo je iznenađenje i to da se u filmu pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti.

Uz LeBrona, u vodećim su ulogama u filmu Space Jam za Oscara® nominirani Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green i Cedric Joe.

Film je režirao Malcolm D. Lee, dok su za scenarij zaslužni Juel Taylor, Tony Rettenmaier, Keenan Coogler i Terence Nance.

Space Jam: NOVA LEGENDA studija Warner Bros. Pictures u kina stiže ovog ljeta u distribuciji Blitz.

Foto: Press
Video: