fbpx

Matko Knešaurek postaje Severina: Opet štikle!

Show…

Matko KnešaurekU trećoj epizodi showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ natjecatelje očekuju vrlo zahtjevne i zanimljive transformacije. Matko Knešaurek ponovno će obući štikle i ovoga tjedna postati Severina. U nedjelju će otpjevati pjesmu ‘Uno momento’ koju popularna pjevačica izvodi zajedno s grupom Ministarke.
– Mogu ja to, apsolutno mi nije problem. Uživao sam na probama – izjavio je Matko Knešaurek i dodao kako će u čast Severini dati sve od sebe za ovaj nastup. Ovo je već šesta transformacija u Severinu, nakon što su ju u prošlim sezonama showa utjelovili Andrea Andrassy, Luka Bulić, Ana Maras Harmander, Žanamari Perčić i ovogodišnja članica žirija, Nives Celzijus.
Davor Dretar Drele u ovoj će se epizodi transformirati u jednog od najsvestranijih umjetnika današnjice, Willa Smitha. Zajedno s njim na pozornici će Smithov hit ‘Men in Black’ otpjevati i 12-godišnji Ivor Leskovar.
– Vjerujem da ću uz mog mini-me-ja vratiti onaj stari rap groove koji sam nekad imao – rekao je Drele.
– Spreman sam spasiti Dreleta – uzbuđeno je rekao Ivor ususret nastupu.
Nakon što je u prošloj epizodi utjelovila legendarnu Tinu Turner, Paola Valić Bekić ovoga tjedna ulazi u ulogu Barryja Gibba iz grupe Bee Gees. Na pozornici showa izvest će njihovu uspješnicu ‘Night Fever’.
– Veselim se nastupu jer sam i sama bila u tom điru. Bit će ludo! – najavila je.
– Valjda ću odraditi to kako treba – nada se Paola.
Poslije transformacije u zavodnika Rickyja Martina, Katarinu Baban ove nedjelje vidjet ćemo u ulozi Jasona Derula, a izvest će njegov prošlogodišnji hit ‘Swalla’. Pred njom je težak zadatak zbog velike količine teksta i zahtjevnog scenskog nastupa.
– Nadam se da ću biti bar upola genijalna kao on. Kako bude, bude – rekla je Katarina koja misli da će joj koreografija biti najteži dio zadatka.
Ove nedjelje Maja Bajamić nakratko će postati Doris Dragović, dok će se Ana Vilenica transformirati u Justina Timberlakea. Amel Ćurić u ovoj će epizodi pjevati hit grupe Boney M, a Damir Poljičak za zadatak je dobio transformaciju u frontmena grupe Imagine Dragons.

Foto: Press