fbpx

Sve o izboru ljepote Miss Supranational Hrvatske

Pag…

Finalistice izbora ljepote Miss Supranational Hrvatske upoznat će ljepote Novalje i otoka Paga, a uživat će i u gostoprimstvu luksuznog hotela Luna Island

Miss SupranatinalOvogodišnji izbor Miss Supranational Hrvatske vodit će urednica i novinarka Hana Tabaković te atraktivna vlasnica laskave titule fotomodel 2013. godine Ana Batarelo, a drugi voditeljski par izbora ljepote će biti Davor Garić i lijepa Vjekoslava Bach. Finale državnog izbora Miss Supranational Hrvatske održat će 7. lipnja na otoku Pagu u hotelu Luna Island. Ovo je već treća godina izbora u ovom luksuznom hotelu. Novoj misici krunu će predati prošlogodišnja pobjednica Petra Bojić.
Ante Dabo, Miss Supranational– Goste kao i gledatelje pred malim ekranima zabavljat će poznati  glazbenici, a za tu prestižnu titulu borit će se djevojke iz cijele  hrvatske kojima se po prvi puta pridružuje i dijaspora – kažu vlasnice licence Miss Supranational Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić. Dodaju kako će kandidatkinje i ove godine imati čast osobno  upoznati gradonačelnika Novalje te u njegovom društvu upoznati Novalju, a posjetit će i Turističku zajednicu Novalje.
– Nakon što upoznaju ljepote Novalje, finalistice će posjetiti stoljetne maslinike u Lunu, koji su  poznati po svojoj ljepoti  u cijelom svijetu i koji uvijek izazovu divljenje – naglasile su vlasnice licence. I ove  godine  za ljepotu djevojaka brinut će  profesionalna ekipa. Uz ostale, make up  tim  vodi poznata  vizažistica Miss Supranational HrvatskeFrancesca Kajfež, kći Lade Szabo Kajfež. Direkcija izbora najavila je i ove godine vrhunski program i produkciju na vanjskom bazenu hotela Luna Island. A pobjednica Miss Supranational će postati i službena delegirana predstavnica koja će Hrvatsku krajem godine predstavljati na svjetskom izboru. Nacionalnu haljinu nove misice nosit će potpis etno dizajnerice Mine Petre, koja posebnu pozornost stavlja upravo na pašku čipku kao prepoznatljiv nacionalni simbol. Inače, stalni medijski partneri Miss Supranational Hrvatske su  Nova TV, Jabuka TV, Z1 Hana by Scena, Večernji list, portal Scena.hr i emisija Zagrljaj ljepote.
– Važno je spomenuti da svjetski izbor Miss Supranational u direktnom prijenosu  prati 140 zemalja, pa je činjenica da Hrvatska ima svoju izabranu predstavnicu izuzetno važna za promociju Hrvatske kao turističke poznate destinacije – naglasile su Bjedov Popović i Roglić.

Foto: Scena.hr, Press