fbpx

Najekstremnija mjesta na svijetu

Serija…

Najekstremnija mjesta na svijetuHrvatska radiotelevizija od ponedjeljka, 27. kolovoza 2018. godine na svome Drugome programu (HRT – HTV2) u terminu od 20.05 sati, započinje s prikazivanjem dokumentarne serije u šest nastavaka Najekstremnija mjesta na svijetu.
Od čudesnih zračnih luka urezanih u nestabilne ledene police i autocesta izgrađenih duž pustih litica sa strminama od 300 metara, do spektakularnih mostova koji vas vode kroz oblake i željezničkih pruga Najekstremnija mjesta na svijetukojima prometuju vlakovi iz kućne radinosti – to su najfascinantnija i najekstremnija mjesta na svijetu.
Gdje ima adrenalina, opasnosti i uzbuđenja, tu je i naša šestodijelna dokumentarna serija. Zahvaljujući tehnologiji koja će vas prikovati za sjedala, pričama očevidaca, rijetkim arhivskim snimkama i vrhunskom CGI-ju, serija odvodi gledatelja ravno na najekstremnije lokacije na svijetu.
Najekstremnija mjesta na svijetuIspreplećući snažnu naraciju i goleme inženjerske pothvate, serija vam predstavlja 10 najekstremnijih zračnih luka, željezničkih pruga, cesta, tunela, mostova i vodenih putova na svijetu.
U prvome nastavku tema su mostovi, mostovi koji spajaju cijeli svijet. Od Nepala i Japana, do Bolivije i Rusije. Diljem svijeta pronalazimo ekstremne inženjerske pothvate, čudesne lokacije i mostove koji su često igralište ljudi željenih uzbuđenja: to su „bikeri“, penjači na dizalice i skakači koji se bave tehnikom BASE. Ovo je deset najekstremnijih mostova na svijetu.
Prva epizoda serije Najekstremnija mjesta na svijetu na rasporedu je u ponedjeljak 27. kolovoza na Drugome programu (HRT – HTV 2) u 20.05 sati.

Foto: Press