fbpx

Nina Badrić: Žene su stvorene da se maze i paze

Za Dan žena…

Nina Badrić uoči spektakla u Splitu

Nina BadrićUlaznica za koncert Nine Badrić u splitskoj Spaladium Areni 8. ožujka svakog je dana sve manje. Prvi kontingent je rasprodan u rekordnom roku i jedno je sigurno – Dalmacija želi s Ninom proslaviti Dan žena. A jednako veselje osjeća i naša diva koji ne može dočekati dolazak u Split.
– Ne postoji bolje i ljepše mjesto na svijetu od Splita na kojem bih željela biti za Dan žena. Toliko dugo sanjam i želim taj koncert u Spaladium Areni da sam već sada uzbuđena zbog njega – rekla je Nina Badrić.
A što nas očekuje u Spaladium Areni?
– Ja ću svoje srce ostaviti tamo… to znam. A isto tako znam da je splitska publika posebna po mnogo čemu. Ona ima topline, force i veliku emociju. Kad se sretnemo sigurna sam da će to biti koncert za pamćenje – kazala je Nina.
Iza vas je uspješna godina, singl ‘Rekao si’ koji ne silazi s prvog mjesta top ljestvice, rasprodani koncerti u Zagrebu i diljem Lijepe naše, uspješna sezona u showu Zvijezde, zaista imate puno razloga za slavlje?
– Zaista je puno razloga za slavlje, no to je nešto što je iza mene. Ispred mene su prekrasne stvari nove pjesme puno divnih koncerata. Sakrila sam sebe u neki svoj mikro svijet i u njemu samo volim i postojim – ispričala je Nina.
Što novo pripremate, kada će novi album?
– Nove pjesme su spremne i ove godine izlazi album – dodala je Nina i pojasnila koliko je važno slaviti – žene.
– Svaki dan je dan za slavlje života. Mi žene smo u načelu krhkija bića od muškaraca, ali puno toga je na našim leđima i tko god da bile, čime se god bavile ipak smo na početku i na kraju dana samo obične žene. Žene su stvorene da se čuvaju, maze i paze. Divna je poruka koju je netko davno rekao: Ponašaj se prema ženi kao što bi želio da se netko ponaša prema tvojoj kćeri ili majci – zaključila je Nina.

Foto i tekst: Aquarius records