fbpx

Dragojević: Ovako rano osjećam se kao radnik Lidla

Našalio se…

Pjevač kaže da se često rano ustaje, pa mu nije bilo teško doći na otvorenje trgovine prije osam sati

Fotogalerija

Oliver DragojevićOliver Dragojević je zaštitno lice Lidla, a rano jutros uveličao je otvaranje prve Lidlove trgovine u Zaprešiću. Dragojević kaže da se često rano ustaje, pa mu nije bilo teško doći na otvorenje trgovine prije osam sati.
– Osjećam se kao radnik Lidla – našalio se pjevač za portal Scena.hr  te dodaje:
– Ja sam vam s mora. Kad smo išli u ribolov bilo je još ranije. Išli smo još po mraku. Jedino je klima ovdje drugačija nego na moru. Ovdje je malo stislo.
Dragojević ističe da voli kupovati prehrambene namirnice, ali ne i šopingirati.
– Ja samo kažem supruzi broj košulje ili nekog drugog artikla i to je to – objasnio je legendarni pjevač. Dragojević obožava mediteransku kuhinju, ali voli i čokoladu.
Oliver Dragojević– Našao sam u Lidlu čokoladu s čilijem. To mi je bilo otkriće. Volim začine, a posebno čili. U mladosti sam šest mjeseci živio u Meksiku i odgovarala mi je njihova kuhinja malo jača, bogata začinima – prisjetio se Dragojević za portal Scena.hr. Na otvorenje je došao i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk. Trgovinu je svečano otvorila voditeljica trgovine Radmila Tankosić uz savjetnika Predsjednice Republike za gospodarstvo, Marka Jurčića.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=604]