fbpx

Pet medalja hrvatskih novinara na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša

Val D’Arly…

novinara skijašaPet medalja osvojili su hrvatski novinari na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša koje je održano u francuskom skijaškom centru Val D’Arly. Najsjajnije odličje, zlato u veleslalomskoj utrci u super-seniorskoj konkurenciji osvojila je novinarka HRT-a Branka Malnar, dok je najtrofejnija – s dva srebra i broncom bila Barbara Štrbac s Nove TV. Štrbac je osvojila broncu u veleslalomskoj utrci juniorki, te srebro u nordijskoj utrci. A drugo mjesto i srebrnu novinara skijašamedalju osvojila je i u kombinaciji.
Snimatelj RTL-a Petar Janjić doskijao je do trećeg mjesta u veleslalomskoj utrci za seniore.
Snimatelj Nove TV Milan Vuksan bio je peti u veleslalomu u seniorskoj konkurenciji, novinarka portala Telegram Ana Raić-Knežević osvojila je šesto mjesto u veleslalomskoj utrci seniorki, dok je slobodni novinar Dalibor Dobrić bio 13. u juniorskoj konkurenciji.
– Ovogodišnji nastup na Svjetskom novinara skijašaprvenstvu novinara skijaša jedan je od najuspješnijih u posljednje vrijeme po broju medalja što su ih osvojili hrvatski medijski djelatnici – rekla je Ana Raić-Knežević, potpredsjednica Skijaškog kluba međunarodnih novinara i članica Sekcije novinara skijaša Hrvatskog novinarskog društva.
Uz čestitke kolegama koji su osvojili iznimne skijaške rezultate Raić-Knežević zahvalila je i Generali osiguranju, Adriatic Croatia International Clubu (ACI), Carwiz-u, Podravki, Belju, PIK-u i Pivovari Medvedgrad na pomoći hrvatskim novinarima u nastupu na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu novinara skijaša.

Foto: Press