fbpx

Petar Grašo: Uživao sam u čarobnim trenucima!

Ljubavna priča…

Publika je bila fantastična i zaista sam uživao, kaže Petar Grašo

Petar Grašo– Uvijek kad dođeš prvi put u neki grad imaš blagu tremu jer ne znaš koliko je i na koji način tvoja glazba tu ostavila traga. Međutim, ispostavilo se da je trema bila uzaludna jer je ovo bio jedan od onih koncerata koji se pamte – rekao je glazbenik Petar Grašo nakon koncerta u Novom Sadu i dodao:
– Publika je bila fantastična i zaista sam uživao u čarobnim trenucima i ljubavi mojih novosadskih prijatelja.
Novosadsko muzičko ljeto ugostilo je jednog od najboljih hrvatskih glazbenika. Akustičnim koncertom pod nazivom ‘More i ja, more i ti’ Petar Grašo se po prvi puta predstavio publici u Novom Sadu te ih poveo na jedinstveno i nezaboravno ljubavno glazbeno putovanje.
Središnji ljetni glazbeni događaj u regiji Novosadsko muzičko ljeto ispričao je jednu od najljepših ljubavnih priča. Najiščekivaniji koncert sezone akustična je glazbena priča More i ja, more i ti kojom se predstavio hrvatski kantautor Petar Grašo.
Petar GrašoDanima rasprodan koncert bila je odlična najava kako će biti riječ o jedinstvenom i nezaboravnom glazbenom spektaklu na koji su obožavatelji Petra Graše, jednog od najprodavanijih hrvatskih glazbenika, čekali više od desetljeća.
Euforična atmosfera, brojna raznježena i raspjevana lica obožavateljica, glazbeni repertoar koji je ispunio srca svih pristunih, slika su ljubavne priče i nezaboravnog glazbenog putovanja Petra Graše i njegovih novosadskih obožavatelja, a kiša svjetlećih meteora koja je obasjala novosadsko nebo dala je dodatnu čar koncertu.
Novosadsko muzičko ljeto već godinama oduševljava brojne poklonike sjajne glazbe, a osim Petra, ove su godine svoje pjesme predstavili i Vlatko Stefanovski, Stefan Milenković te brojni drugi vrhunski umjetnici.
Nakon duže pjevačke pauze, Petar se na radost brojnih obožavatelja vratio najvećoj ljubavi glazbi, a njegov povratnički hit Uvik isti tjednima je na samom vrhu glazbenih ljestvica u cijeloj regiji. Ovih dana završava se i video spot čija nas premijera očekuje uskoro.

Foto: Press