fbpx

Ekskluzivna premijera 3. sezone serije Zaljev

Zaljev (The Bay, 2022.)

Popularna britanska kriminalistička serija Zaljev (The Bay) vratila se na Pickbox NOW, i to sa svježom trećom sezonom koja se sastoji od šest novih epizoda, a od 18. ožujka emitira se i na televizijskom kanalu Pickbox TV kanalu!

Zaljev

Opisana kao detektivska kriminalistička serija s elementima misterija, Zaljev (The Bay) donosi dramatičan prikaz događanja u britanskom zaljevu i nevjerojatan soundtrack koji gledatelja uvlači u fantastičnu kriminalističku priču. Treća sezona donosi izvrsnu glumačku postavu na čelu s britanskom glumicom Marshom Thomason (Las Vegas, Lost, NCIS: Los Angeles).

Zaljev

NOVA SEZONA S NOVOM GLAVNOM JUNAKINJOM

Glavna junakinja nove sezone jest Jenn Townsend koju, čim stigne u gradić Morecambe, dočeka kaos. Naime, za njezina prvog dana na poslu pronađu tijelo u zaljevu.
Kako bi riješila slučaj smrti nadobudnog mladog boksača, njezin je zadatak uvući se pod kožu ožalošćenoj i kompliciranoj obitelji. Iako je željna dati odgovore obitelji, Jenn se mora i dokazati kao nova članica detektivskog tima.

Jenn je vrlo nervozna prvog dana. Čim dođe, odmah mora riješiti komplicirani slučaj. Jako je dobra u svom poslu, ali u maloj je krizi. Kad stigne na posao, vrlo je usredotočena i ne mora previše razmišljati o tome, to joj je prirodno. No ima zaista lud prvi dan, ističe glavna glumica Thomason.

THE BAY KAO PREDVODNICA BRITANSKIH KRIMINALISTIČKIH SERIJA

Britanske kriminalističke serije pravo su zlato, stoga ne iznenađuje što su prve dvije sezone privukle više od sedam milijuna gledatelja. S potpuno novom pričom i potpuno novom detektivkom, cijelu treću sezonu kriminalističke serije (The Bay) pogledajte ekskluzivno na Pickbox NOW i Pickbox TV kanalu!

Foto: Press Pickbox
Video: