Privezani u divljini – Nova reality serija

Show…

Privezani u divljini u kojoj su dvije dijametralno suprotne osobnosti prisiljene preživjeti opasne uvjete u zabačenim dijelovima svijeta

Privezani u divljiniNa ekrane Doma TV-a od 29. veljače stiže uzbudljiva reality serija Privezani u divljini u kojoj su dvije dijametralno suprotne osobnosti prisiljene preživjeti opasne uvjete u zabačenim dijelovima svijeta. Imaju samo 10 dana da stignu do točke izvlačenja tijekom kojih su zajedno privezani te udaljeni samo 180 cm.
U teškim situacijama čovjekovo su najbolje oružje za preživljavanje snaga, zajedništvo i vještina ljudi s kojima se nalazi, ali samo ako ih može podnijeti. ‘Privezani u divljini’ prati dvoje stranaca različita podrijetla i stavova dok kreću na putovanje zahtjevnim terenom u potrazi za spasom i slobodom. Bačeni u divljinu i povezani užetom od 180 cm te opremljeni jednostavnom kartom i ograničenim kompletom za preživljavanje, dijametralno suprotne osobnosti imaju 10 do 12 dana da prevladaju razlike i suradnjom pobjegnu iz divljine. Privezani dvojac možda će na teži način biti prisiljen naučiti da će preživjeti samo budu li se držali zajedno.
Dijametralne suprotnosti, tvrdoglavi mornarički veteran Keith i slobodoumna stručnjakinja za jogu Willow 10 dana moraju podnositi panamske močvare prepune zmija, visoku vlažnost zraka i vojsku kukaca koja ih grize dok ih zajedno drži uže od 180 cm. Prisiljeni su testirati svoju volju za preživljavanjem i izdržati vremenske nepogode dok očajnički pokušavaju doći do mjesta izvlačenja udaljenog 75 km.

Foto: Press