fbpx

MasterChef se vraća – prijavite se u novu sezonu showa!

Otvorene prijave za MasterChef

– Nova TV kreće s pripremama najkreativnijeg televizijskog showa – čije kuhače su spremne za novu sezonu MasterChefa? Kuhari amateri ostvarite svoje gastro snove i prijavite se u MasterChef putem telefonskih prijava na broj 060800061* i web upitnika na novatv.hr/masterchef! – poručuju s Nova TV.

MasterChef

Jedinstvena TV kuhinja ponovno otvara svoja vrata u 2021.godini, a prijave za popularan show već su u tijeku. MasterChef je već u prvoj sezoni prikovao gledatelje za mali ekran, a ‘masterchefmanija’ koju su stvorili najbolji kuhari amateri u zemlji vladala je kroz tri sezone ovog jedinstvenog kulinarskog formata. Podsjetimo, gledatelji su uživali i u celebrity verzijama MasterChef, no nakon četiri godine pauze svjetski hit format MasterChefa s novim natjecateljima kuharima amaterima, vraća se na Novu TV. Samo najbolji dobit će priliku ući u MasterChef kuhinju i natjecati se za glavnu nagradu, istovremeno učeći od najboljih kulinarskih stručnjaka.
Talent, entuzijazam, motiviranost, strast prema kreiranju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru potencijalnih natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.
*(Cijena ovog poziva iznosi 3,75 kuna s uključenim PDV-om po pozivu za pozive iz fiksne mreže, a 5,05 kuna s uključenim PDV-om po pozivu za pozive iz mobilne mreže.)
Prijavite se u novu sezonu najkreativnijeg televizijskog showa!

Foto: Press